Hur man väljer Vinyl Tile för ett köksgolv

Du är redo att köpa nya golv, men dussintals proven har du noggrant förvirrad och du har ingen aning om hur man väljer vinyl kakel för ett köksgolv. Det finns en metod för att välja kakel, och du hittar det är inte alltför svårt när du begränsa fältet. Lär lite om skillnaderna i vinylplattor och du hittar det mycket lättare att välja ditt nya vinyl kakel köksgolvet.

Instruktioner

•  Tänk färgskala och mönster du vill. Eliminera en stor majoritet av vinyl kakel alternativ genom att inte titta på något som inte faller in i din färg eller mönster vill. Anteckna namnet på varje platta som du gillar; du kommer att bli förvånad över att finna att du inte har mer än tio kvar att välja på när du har eliminerat färger och mönster som du helt enkelt inte bryr sig om.

•  Kontrollera tjockleken på varje platta. Vissa vinyl plattor är mycket tunn och kommer att bära igenom lätt och andra är ganska tjocka och gjorda för hög trafik, områden som kök. Håll en bricka mellan händerna och böj det, och du kommer att kunna känna skillnaden i kvalitet från en bricka till en annan.

•  Läs rutan varje märke av vinyl plattor för att hitta information om garanti. Garantier i vinyl kakel kan variera från 3 till 20 år, och du vill ha en bricka som varar länge och bär bra för ditt kök.

•  Korsa av tunna plattor och låga garanti kakel från listan; du har nu 04:57 kakel val kvar.

•  Köp ett enda prov av varje platta som finns kvar på din lista och titta på dem hemma i ditt kök. Se till att undersöka hur de ser på både dagsljus och artificiellt ljus; de kommer att se helt annorlunda från hur de såg i butiken. Kasta brickor som inte har rätt färg eller mönster gång i ditt kök.

•  Placera de återstående plattorna på din bänk. Plattan som bäst matchar räknaren är kakel som kommer att samordna det bästa, vilket gör det lämpligt val för ditt kök golv.

Tips och varningar


  • Vinyl kakel har ett mönster nummer och partinummer på varje låda; se till att matcha både siffror när du köper din kakel som färgämnes massor kan variera.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com