Hur du ansluter en propp i ett badkar

Hur du ansluter en propp i ett badkar

Du normalt inte ser mekanismen under badkaret yta som styr avloppet proppen rörelse. För att installera en ny propp mekanism i ett badkar, som förbinder delarna korrekt, måste du förstå hur du flyttar spaken på skvalpränna omslag orsakar proppen för att flytta upp och ner i brunnens öppning. När du förstår hur systemet fungerar, kommer du att ha lite problem med att ansluta och justera stoppmekanismen.

Instruktioner

•  Ta bort skruvarna som håller skvalpränna lock på plats, om man är närvarande. Fäst hooked änden av kopplingen till slingan på baksidan av avloppslocket och nypa kroken avslutades med ett par nål näsa tänger. Sänk kopplingen som ansluter till den nya översvämningen avloppsgaller i avloppet, sedan köra skruvarna som håller luckan på plats.

•  Sätt i kopplingen som ansluter till badkaret kork i badkaret s avloppsöppningen. Skjut proppen i avloppsöppningen. Använd kontrollspaken på skvalpränna omslag för att höja och sänka proppen.

•  Stäng badkaret avtappningspropp och fyll badkaret med två inches av vatten. Om du ser vatten flyr förbi proppen, ta bort proppen ur avloppet och justera muttern som ansluter proppen till kopplingen, så proppen sitter lägre i avloppet.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com