Vilken typ av Trappor spara mest Space?

Vilken typ av Trappor spara mest Space?

När man bygger ett hem, måste du försöka göra det bästa av det utrymme som du har tillgängliga, speciellt när man bygger en mindre bostad. Den genomsnittliga trappan tar upp en avsevärd mängd golvutrymme. Men genom att överväga olika stilar av trappor, kanske du kan komma med en lösning som ger dig tillgång du behöver utan att förbruka så mycket plats.

Spiraltrappor

Spiraltrappor kan spara mer utrymme än någon annan typ av trappor eftersom de förbrukar oftast vertikalt utrymme. Spiraltrappa kit finns i en mängd olika storlekar, men den brantare trappan och ju tätare spiral, desto mindre utrymme de konsumerar. Dessa trappor är ett bra alternativ när utrymmet är mycket snäv, och är dessutom estetiskt annorlunda från vad du ser i de flesta hem.

Vertikala Trappa

Vertikala trappor är mycket brant, och är inte mycket bort från en stege. Dessa typer av trappor är inte vanligt förekommande i de viktigaste områdena för ett bostadsområde utrymme. De är emellertid användbara för tillgång till platser som en vind som inte behöver nås så ofta. De kan också användas för att skapa tillgång till den övre nivån av ett loft livsrum där utrymmet är begränsat.

Trappor med Förvaring

Om du försöker att spara utrymme, är det värsta du kan göra bygga en trappa där du inte kan komma åt området under trappan. Bygga en vanlig trappa kommer alltid att konsumera en hel del utrymme. Men genom att skapa ett förvaringsutrymme under trappan, får du mycket användbar och användbart utrymme i stället för att konsumera hela fotavtryck av trappan för något annat än ett sätt att gå mellan våningarna.

Pull-Down Stairs

Om du verkligen vill spara utrymme i ditt hem, överväga en trappa som fälls undan när den inte används. Dessa typer av trappor fungerar bra för att ge tillgång till en övre nivå eller vinden. När den inte används, de helt enkelt vika tillbaka in i taket, som ger fullt utnyttjande av utrymmet på golvet nedanför.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com