Hur konvertera en Barn in i ett hus

Konvertera en lada i en boyta kan verka som ett enkelt mål, men det är något som kommer att kräva en hel del av finansiellt kapital och tålamod. Lador är konstruerade för att hålla djur och deras mat skyddade från dåligt väder; de är inte ursprungligen tänkt att levas i. Som ett resultat, det finns många steg som måste tas på vägen för att säkerställa att din ladugård kan omvandlas till en säker, bekväm hus.

Instruktioner

•  fil för den riktiga tillstånd från en zonindelning råd eller annan styrelse innan omvandlingen av en lada till ett hus. Det finns fall där det kan anses osäkert att omvandla ladugården, och det är viktigt att ha tillstånd att gå vidare på byggnaden innan du köper den.

•  Hyra en arkitekt för att utarbeta särskilda planer för att omvandla ladugården in i ett hus. Detta kommer att omfatta layout och storleken på rummen, intern VVS och ledningar samt andra betydande förändringar som måste göras i ladan. Arbeta med arkitekten för att se planerna för konvertering är som du vill ha dem.

•  anlita en entreprenör för att göra själva konstruktionen om omvandling av ladan, om du inte är skicklig i byggande och bebyggelse själv. En kontrakterad arkitekt eller byggare kommer att kunna gå om att konvertera ladan in i ett hus, som kommer att omfatta förstärkning fysiska struktur ladan och installera starkare golv.

•  Vara involverade i byggprocessen för att omvandla ladugården till ett hem. Godkänn alla planer för att stärka ladan struktur, lägga rum och göra andra ändringar i interna layouten av ladan.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com