Hur att dekorera ditt hus i Wolves

Hur att dekorera ditt hus i Wolves

Wolves räknas bland de mest älskade dekorativa ikoner. Särskilt dekorera stilar som Southwest utnyttja vargen som en symbol för den mystiska dragningen av den stora utomhus. Dessa varelser står för lojalitet och ett liv levde kör gratis. För dem som vill införliva bilder av vargar i deras dekorera stilar, ett antal möjligheter finns, både vanliga och ovanliga. Det är blandningen av den gemensamma plus inte så vanliga element som gör ditt hem ser ut som det verkligen tillhör dig.

Instruktioner

•  Samla visuella referenser till några av dina design- och inredningsidéer. Detta kommer att mata dina visuella referenspunkter och förbättra dig idéer. Dessutom, om du vill måla en väggmålning av en varg silhuett på en vägg, se till att du har bilder på vad du vill. Detta kommer att hjälpa dig när du köper målarfärg och tillbehör.

•  Bestäm en brännpunkt, liksom den öppna spisen, i vardagsrummet eller familjerum. Detta är viktigt, eftersom du placera många av dina varg-tema prydnadsföremål på detta område.

•  Börja med att välja en färg färg som hedrar din inredning systemet. Om du har valt ett Southwest inredning tema, leta efter färger som rött, turkos eller solbränna. Dessutom se till att färgen du valt för väggarna kommer att komplettera din väggmålning om du har bestämt dig för en.

•  Måla vargen väggmålning på din vägg.

•  Välj ett konstverk som har vargar som det primära dekorativt element. Du har många alternativ som målningar eller fotografiska utskrifter av vargar, men du bör också överväga något ovanliga alternativ som antyda vargar. Om du tittar efter affischer från filmer som "Dansar med vargar" eller "Skriet från vildmarken", kan du rama dem och göra dem till en del av ett bildgalleri med vargar.

•  Häng en varg gobeläng i huset farstun eller en hall för att få vargen motiv i det utrymmet. Dessa områden har hög trafik, så om du av någon anledning tapeten faller, kommer liten eller ingen skada göras och området kommer att få en explosion av färg från att ha tapeten hänger där.

•  Titta runt efter intressanta tillbehör som kuddar eller filtar terar vargar. Placera dessa på din soffa eller kasta dem över baksidan av en stol.

•  Välj ut ljus eller ljusstakar som har varg silhuetter på dem och ordna dem på ett bord eller öppen spis. Lägg till objekt som kottar eller vintergröna grenar till arrangemanget för att hjälpa den knyta in i temat.

•  Välj några intressanta varg formade ljus lampetter för ditt hus. Du hittar dessa i butiker som är specialiserade på Southwest inredning. Du kommer att hänga dem på din fokal väggen och lägga till dem i områden som nära farstun eller i badrummet för att knyta utseendet på huset tillsammans.

•  Söka varg skulpturer med din budget i åtanke. Dessa skulpturer kan konstrueras från lera, papper mache eller ens brons. Placera skulpturen på en framträdande plats i hemmet, kanske hjärtat av den öppna spisen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com