Förteckning över typer av Picture Hangers

Förteckning över typer av Picture Hangers

Hängande en bild är en enkel process som plötsligt blir komplicerat när sorten i väggtyper och bildstorlekar anses. Att veta var att hänga en bild räcker inte längre för att gå på, men att lära sig om olika typer av bilder hängare kommer att ta bort alla missförstånd och låta bilden hänger sig vara enkelt igen.

Hardwall Krokar

Hardwall krokar ger ett sätt att hänga bilder på sten, tegel och andra väggmaterial som är hårdare än trä. Ett hål är först borras med en murad lite innan du sätter en vägg ankare. Den krok sedan skruvar i väggen ankare, där det hålls säker.

Säkerhets Hängare

Säkerhets hängare innehåller en dold skruv som gör att ta bort ramen från omöjligt utan att skruva loss den första väggen. Dessa hängare används för att säkra konstverk och andra inramade föremål av värde. Utan kunskap om den dolda skruven skulle en tjuv måste bryta den hängande hårdvara eller rama kunna stjäla bilden.

Bild Rail

En bild skena är en lång bit av trä, ofta utformade för att formning, att bilder hänga från snarare än att skruvas in i en vägg. Skenan är formad för att rymma åtsittande krokar som särskild tråd hänger. Tråden är fäst till ramen av bilden, vilket eliminerar behovet av att sätta flera hål i väggen.

J Krokar

J krok hårdvara kommer i två stycken för varje hängare. Ett avsnitt skruvas eller spikas in i väggen, medan en annan bit hänger ner från en skruv. När bilden är hängd, kan skruven justeras för att ändra höjden på bilden.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com