Snowblower bältesmontering

Snowblower bältesmontering

Remmen på en snöslunga ansluter motorn till matarskruven. När detta bälte raster, kommer motorn fortfarande köra, men skruven kommer inte vända och ingen snö kommer att flyttas. För att åtgärda problemet, måste du byta ut remmen. Även om den exakta proceduren varierar per varje tillverkare, finns det några generella steg att ta som är ganska universella. Byta ut bält på en snöslunga bör ta mindre än 30 minuter att göra.

Instruktioner

•  Leta reda på remskyddet på snöslunga, vilket bör göras av plast och monteras nära framsidan av motorn. Ta bort remskyddet använda 1/2-tums ratchet, förlängning och socket. Dra av remskydd och placera den åt sidan.

•  Leta reda på spännrullarna nedanför remskyddet, som har inställningsskruvarna bredvid dem. Lossa inställningsskruvarna med hjälp av en U-nyckel för att släppa spänningen på remmen. Dra remmen från remskivorna med handen.

•  Luta snöslunga på sidan så att du kan komma åt den andra sidan av bandet. Dra remmen från remskivan under snöslunga och kassera den.

•  Installera det nya remmen på remskivan på botten av snöslunga med händerna. Kör bältet upp till remskivorna på toppen av snöslunga med händerna.

•  Luta snöslunga tillbaka upp på hjulen, sedan installera remmen på remskivorna genom att trycka upp spännrullarna och dra ner justeringsbultarna med en U-nyckel. Sätt tillbaka remskyddet med halv-tums Ratchet, förlängning och socket.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com