Strukturerad Wallpaper Form Styles

Strukturerad Wallpaper Form Styles

Trots sitt namn, är tapeter inte förpassas till enkla tvådimensionella pappersval. Många tapeter tillverkare och leverantörer erbjuder texture tapeter, varav en del inte helt består av papper. Ofta formnings stilar av dessa tapeter härma andra sorters tapeter, ger ett billigare alternativ som är enklare att installera.

Faux Texturer

Faux texturer --- tillverkad av både naturliga och syntetiska material --- låna en subtil, tredimensionellt texturerad aspekt till alla möjliga bakgrunder. En vanliga faux härmar textur teknik tjock vägg färg, vilket ger papperet en "borstad" yta som representerar slag av en pensel. Dessa typer kommer i allmänhet i solida färger accent med höjdpunkterna i "penseldrag." Likaså några faux texturer ger en enkel "grain" gjutning påminner om en träyta. Andra faux texturer härma tyg, såsom säckväv eller ens denim. Populära tapetmönster --- såsom blom, ränder eller Paisley mönster --- kommer ofta i fauxstruktur form med det mönster som har en något höjd kvalitet. Vissa designer tapeter linjer erbjuder skrynklade metall faux texturer, som liknar något som liknar skrynkliga aluminiumfolie. Dessa olika fauxstruktur papper kommer i ett fullt spektrum av färger och installeras som standard tapet, med hjälp av våt pasta. Underhåll beror på materialet i pappers konstruktion.

Special Effects Vinyl

Specialeffekter vinyler lägga till en tredimensionell vinylytan till tapeter. Generellt är detta avslut av expanderad vinyl och härmar utseendet av små keramiska plattor --- såsom typ används ofta på kök och badrum väggar --- eller tegelytor. Denna vinyl gjutning har en glansig, reflekterande lyster eller en matt yta, i förhållande till de plattor eller tegel den strävar efter att återskapa. Särskilda effekter vinyltapeter kommer i en mängd olika färger; vissa är solida enfärgade medan tegelmönster realistiskt efterliknar de äldre och sköt utseende av tegel. De kakel mönster har ofta några olika matchnings kakel färger på en rulle för att skapa ett mönster. Liksom andra typer tapeter, användarna installera specialeffekter vinyler använder våt pasta att hänga den på väggen. När Hung, kan det vara rensat med tvål och vatten för rengöring.

Paintables

Övermålningsbar tapeter, som namnet antyder, är tapet med en upphöjd gjuten yta som är tänkt att målas över. De tredimensionella ytor av dessa tapeter --- ofta tillverkade av papper med en vinyltillsats beläggning --- ofta liknar vanliga tapetmönster, såsom ränder, block, blommig bildspråk, knastrade ytor eller blommönster. En gång installerat via pasta, remsor av denna texture tapeter bildar en matchande mönster sekvens. Paintables installeras med pasta liksom andra typer tapeter. Dessa papper kommer i vitt, och kan målas valfri färg med väggfärg.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com