Hur du sätter på en skärbrännare

Hur du sätter på en skärbrännare

Av alla de sätt att skära genom metall, är en skärbrännare en av de svåraste att bemästra, men en av de mest effektiva i händerna på en hantverkare. Den skärbrännare kommer att göra processen kort med stora metallbitar under rivning, klippa små hål eller vinklar i en bit metall, eller ens göra känsliga nedskärningar för metallkonstverk. Men, innan du kan klippa, behöver du några tips på att få denna knepiga lilla verktyget började.

Instruktioner

•  Anslut slangarna från tankarna till facklan. Öppna ventilen på syrgastank, och se till att trycket på din mätare inte överstiger 20 PSI. Tryck på syrematnings trigger på din fackla för att rensa skärhuvudet från skräp.

•  Öppna ventilen på acetylen tanken, att se till att tryckmätaren inte överskrider 10 PSI. Öppna gasventilen på brännaren till halvöppet läge. Håll anfallaren i från brännarhuvudet och pressa anfallaren att göra en gnista och tänder gasen.

•  Öppna syrgasventilen på skärbrännaren till full. Justera gasventilen så att lågan är blå och nästan vidrör spetsen. Krama avtryckaren för att mata syre till lågan. Justera gasen nivån och relight facklan om syret översvämningar ut lågan.

Tips och varningar


  • Tonade skyddsglasögon, hjälm, ett ansiktsskärm och läder arbetshandskar krävs för facklan arbete.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com