Zen Wall Färger

Zen Wall Färger

Varje hus bör ha minst ett rum som ger en lugnande, stärkande miljö. Ett bekvämt arrangerade rum med Zen vägg färger ger dig en plats att koppla av och meditera. Varma, lugnande färger och naturliga texturer blandas för att skapa en inhemsk oas. I slutet av en lång dag, är det viktigt att hitta en fredlig plats att varva, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller lyxigt badrum.

Beige

Beige är en av de mest neutrala färg färger för inredning. Det ger lite värme utan att förläna en stark påverkan av sin egen. Denna mångsidiga färg kan paras ihop med en nästan oändlig variation av andra färger och mönster. Måla taket och trimma i mörkbrunt ändrar beige från att titta generisk till klassiskt japanska.

Gray

Gray blir ett populärt alternativ till beige och brunt. Varma nyanser av grått skapar en mer inbjudande utrymme än svala blå-grå. Mörkare nyanser göra ett rum känner mindre. Välj en något ljusare nyans av grått för ett tak färg. Gray är ett naturligt val för att para ihop med granit och andra coola-tonad ytor.

Brun

Brown är en av de varmaste färg färger, vare sig i olika nyanser av choklad, kaffe eller karamell. Den smälter sömlöst med trä och sten, vilket skapar en omslutande, naturlig känsla miljö. Brown väcker ceder-panel inre av en Zen tempel.

Röd

För människor som vill ha färg, djupröd kombinerar djärvhet med extra värme. En glansig röd glasyr ger intryck av antika japanska lack. Rött och svart är en klassisk asiatisk färgkombination. En mörkröd med inslag av brunt ger en mer avkopplande effekt, eftersom klarröd är ett mycket visuellt stimulerande färg.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com