Hur du välja den bästa typ av golv för ditt hem

Hur du välja den bästa typ av golv för ditt hem

Golvet du väljer för ditt hem kommer att påverkas av dina personliga preferenser och hur mycket underhåll som du är villig att göra under loppet av veckor, månader och år. Den beror också mycket på din budget och vilken typ av stil alternativ som du vill ha. Den bästa typen av golv för ditt hem kommer att påverkas av den stil och känsla du vill ha i ditt vardagsrum. Om du har svårt att välja, överväga att få någon annan inblandad, till exempel en släkting eller nära vän, för att hjälpa dig att avgöra.

Instruktioner

•  Forskning och nackdelar med att välja mattan för ditt golv. Mattan är allmänt tillgänglig i en mängd olika färger. Du kan också välja mellan olika struktur, inbegripet slutna kretslopp, klippa loopar, klippt lugg eller böjd lugg. Nackdelen med mattor är att det kräver en hel del rengöring och kan fläckas lätt. Det kan också finnas allergifrågor för personer som är känsliga.

•  Titta in i klassiska golv alternativ för ditt badrum och kök. Standard golv för dessa områden i ett hem brukade vara främst linoleum i köket och badrummet. Detta material erbjuder inte mycket glam eller elegans, men det är ett enkelt alternativ, med relativt begränsade underhåll, som kan hittas i en mängd olika färger för att matcha nästan alla rum inredning.

•  Kolla nyare, mer populära alternativ. Trägolv kan skapa en elegant, traditionellt utseende, men de kan också skadas lätt och kräver mycket underhåll. Keramik, sten kakel och skiffer är moderna, attraktiva val, men de tenderar att vara dyrare. Marmor är också ett attraktivt alternativ, men det kan bli dyr också. Dessa alternativ alla kräver mer vård.

•  Var uppmärksam på färgval och struktur. Den bästa golv för ditt hem kommer att matcha utseendet och känslan i rummet det installeras i. Till exempel, om du har en traditionell rum, kanske trägolv vara det bästa valet. Ett rum med plysch, kanske bekväma möbler fungerar bäst med mattor, medan en elegant, modernt kök skulle se bra ut med keramik eller stengolv.

•  Factor i pris när du väljer nya golv för ditt hem. Du bör inte bryta banken för att köpa och installera din nya golv. Tänk dig en dyrare alternativ som du installerar själv, om din budget är stram. Det bästa alternativet för ditt hem passar din stil och preferenser, samt passning inom den budget du har angett för ditt köp.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com