Verktyg för installation 5/16 Solid Hardwood Floor

By Urmila

Verktyg för installation 5/16 Solid Hardwood Floor

En trägolv ger en värme och trivsel till ett hem. Livslängden för ett massivt trägolv som är väl omhändertagen kan pågå i långt över 100 år. Ytan kan färgas, förseglas, vaxade och slipas om nödvändigt. Installera ett trägolv kräver en specifik uppsättning verktyg.

Golv Framställning

Undergolvet måste förberedas innan du installerar en 5/16 tums fast trägolv eller andra fasta golv bredd. Verktyg som behövs för att förbereda ett golv är en skrapa, bandslip, spackel, hammare, häftpistol, och häftklamrar. Andra material som behövs ingår lapp förening, skumunderlag eller en polyeten.

Installation

Verktyg som behövs för installationen kommer att innehålla en chop såg och bord såg att klippa och rippa de massiva trägolv styrelser. Den idealiska utrustningen för att installera 5/16 tum massivt trägolv inkluderar en golv spikpistol, rawhide eller gummihammare, hammare, spik punch, krita linje, penna och måttband. Processen kommer också att kräva 2-tums efterbehandling naglar.

Avslutning

Den färdiga golvet måste ha sömhålen fyllda med trä spackel. Ett spackel krävs. Ett golv buffert kommer sedan att användas för att polera golvet.

En oavslutad golv måste ha en trumslipmaskin och kantslip för att slutföra installationen. Plast kommer att behövas för att täcka dörröppningar, fönster och skåp. Övriga poster som krävs för en oavslutad massivt trägolv skulle inkludera fläcken, sealer och applikator.

Comments

Relaterade artiklar