Hur håller jag en Outdoor Inflatable Globe Från Komma Fukt på insidan?

Hur håller jag en Outdoor Inflatable Globe Från Komma Fukt på insidan?

Fukt uppbyggd på insidan av en snowjordklot är kondens. Kondens uppstår när vattenånga i luften möter en kall yta, kyler och förvandlas till vattendroppar. Nyckeln är att hålla luften inne i snön världen så varmt och stabilt som möjligt. Att välja rätt plats för snön världen innan blåsa den för första gången kommer att bidra till att förhindra behovet av att flytta snön världen till en mer effektiv plats.

Instruktioner

•  Flytta snowjordklot på en plan, hård yta och in i ett område med fullt solljus. Betong är ett effektivt ytan under snö glober. Placera en snö jordglob på gården kommer att främja kondens på grund av de fukt- och temperaturförändringar i marken nedanför jordklotet.

•  Blås snön världen. Håll det kontinuerlig drift utan att stänga av den. Att hålla världen påslagen kommer hålla temperaturen inne i jorden stabil och bidra till att förebygga inne fukt. Det är säkert att hålla jorden på hela tiden. Stänga världen och slå på den kommer att skada jorden genom att orsaka plasten att blåsa upp och tömma i vintertemperaturer.

•  Blås upp snön världen inne under inclimateväder som regn, snö eller snöblandat regn. Lägg den i en källare eller ett garage, och låt den gå inne tills den har torkat helt innan defla den att returnera den till uteserveringen.

Tips och varningar


  • Installera snowjordklot ifrån buskar och träd för att hjälpa till att minska kondensen.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com