Riktlinjer Fence Höjd

Riktlinjer Fence Höjd

Oavsett om det är att ge en bit av avskildhet från grannar, hålla vilda djur ur bakgård eller hålla husdjur på gården, staket har olika riktlinjer beroende på deras typ och syfte. Den största faktorn som avgör hur hög ett staket kan gå, är platsen. Varje kommun har sina egna regler om staket riktlinjer höjd och är det bästa stället att börja när man planerar att placera en.

Stängsel Höjd

I de flesta bostadsområden, är staket höjder begränsade till 4 fot. I främre varven och 6 ft. I främre varven, enligt FindLaw. Ytterst lokala förordningar har sista ordet för varje stad. Villaägare som vill bygga ett staket som bryter Höjdbegränsningar kan ansöka om en varians. En varians vanligtvis beviljas när man bygger mot ogynnsamma förhållanden såsom buller från en motorväg eller gata.

Stängsel Alternativ

Om den maximala staketet höjd för ditt område inte löser dina sekretessproblem, sedan överväga rader av träd som barrträd, björkar eller popplar. Den kolonnformade träd skapar en naturlig barriär, och prover som floden Björk kan växa upp till 70 fot. Häckar är också ett bra alternativ för att skapa en naturlig staket. Höjden på ett staket vuxit från häckar kräver underhåll, men ger en lägre höjd alternativ än de flesta träd. För textur, höjd och slutligen privatliv, Viburnum prunifolium, "Blackhaw viburnum," är en lång, blommande buske att överväga.

Elstängsel

När djuren behöver gränser för deras säkerhet, kommer ett elstängsel tillgodose dessa behov. Staket höjd varierar beroende på vilken typ av djur. Några allmänna riktlinjer omfattar 120 cm för en häst, 80 cm för köttbuljong och lägre höjder för mindre djur som 40 cm för svin.

Pool Fence

Stängsel runt ett poolområde är en nödvändighet när små barn är i ett hushåll. Höjden på pool staket sträcker sig från 3 ½ ft. Till 5 fot. Den genomsnittliga toddler är bäst begränsas av en 4-fot. högt staket.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com