Hur man mäter för Hölje Around Windows

Hur man mäter för Hölje Around Windows

Vid konstruktion ett nytt hem eller bara byta ut gamla fönster för nya energieffektiva, måste du trimma fönster ut efter installationen. Att veta hur man mäter fönster för mängden av fönstret hölje som behövs kommer att spara pengar och tid när du beställer fönstret trim paketet. Det gör-det-själv hantlangare kan mäta ett fönster enhet och bestämma antalet bitar av fönster hölje som behövs för att trimma ut genom fönstret.

Instruktioner

•  Bestäm om fönstret kommer att ha ett fönster pall eller bara höljet. Ett fönster avföring är den platta träbit i botten av vissa fönster som liknar en liten hylla.

•  Mät bredden på fönstret enhet. Mät fönstret från ytterkanten till den yttre kanten där shims passar mellan fönstret och de två-för-fyra väggreglar. Detta är bredden av fönstret. Om du lägger till en pall, måste du lägga till bredden av fönstret trim för båda sidorna av fönstret och 2 inches till fönsterbredden. Men om du bara installerar fönstret hölje du inte vill lägga till de extra 2 inches. Multiplicera detta avstånd med två för den övre och nedre delen av fönstret hölje behövs.

•  Mät höjden på fönsterenheten. Mät fönsterenheten från de yttre kanterna på toppen till botten av fönsterenheten. Även detta är till kanten av fönstret där fönstret är separerad från vägg inramning av träs shims. Multipel denna längd av två till båda sidor av trim behövs för fönstret. Du kan behöva en stege för att nå upp i fönstret för mätning.

•  Bestäm antalet bitar av fönster hölje som krävs för att trimma ut genom fönstret. Fönster hölje kommer i 16-fot, 12 fot, och 8-fots längder. Dela upp längderna av hölje i trimlängder för att fastställa hur många bitar som behövs. När hölje ett helt hus fönster enheter, är fönstret hölje levereras i 16-meters längder från trim bolaget. Du vill inte ha några nedskärningar inom höljet så räkna för kompletta bitar av trim till omger fönstret.

Tips och varningar


  • Lägg 10 procent till den totala behövs för en avfallsfaktor.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com