Brun Siding Färger

Brun Siding Färger

En hemmets sidospår färger är oerhört viktigt att dess estetik och curb överklagande. Bruna sidospår färger har varit populära under en lång tid eftersom de är neutrala, passar bra ihop med de flesta landskapsarkitektur, och är oförarglig att de flesta köpare. Bruna sidospår färger varierar i skuggan från de allra lättaste krämer till de mörkaste Mahogny. Någonstans i det spektrum av nyanser är rätt nyans av brunt för ditt hem rangerbangård.

Ljus Brun Siding Färger

Ljusbrun sidospår färger är det mest neutrala och fungerar bra på hus där närliggande hus finns i närheten. De varierar i nyans från krämer och beige till sand, lätta solbränna och bleka kaffefärger. Dessa sidospår färger lätt kompletteras med både skarp vitt och mörkare bruna brytningar. Ljusbrun sidospår färger är en mer traditionell val och är ett bra val för bostäder styrs av Hoas, bostäder på marknaden, och hem med en enklare stil. Den enda con om hur du använder en ljusbrun sidospår färg är att de är något svårare att upprätthålla, eftersom de kommer att visa smuts, rost, eller missfärgning snabbare än sina mörkare kusiner.

Mellanbrun Siding Färger

Mellanbrun sidospår färger är en något mer dramatisk val och samtidigt bibehålla ett traditionellt utseende. Dessa nyanser allt från mörkare tans till djupa khakis till ljusare ek färger. Mellanbrun sidospår färger likna nära träslag och därför fungerar bra på hem med tungt treed landskapsarkitektur. Mellanbrun sidospår färger fungerar väldigt bra med juvel tonas accentfärger eller med vita och grädde accenter. Eftersom medel bruna sidospår färger är en mer dramatisk val, kan de inte vara lämpligt för varje hus.

Dark Brown Siding Färger

Mörkbrun sidospår färger är det mest dramatiska val i den bruna spektrumet. Deras mörka färgen ser särskilt vacker i ett landskap som förändras säsongsvis eller som har ett brett utbud av färger. Mörkbrun sidospår färger påminner om gamla timmerstugor eller fjäll hem. De varierar i nyans från lättare ekar till de djupaste choklad. Bra accentfärg alternativ inkluderar medel bruna, mörkare ädelstenstoner, eller enstaka skarp vita. Hus i en sådan djup brun kommer att sticka ut från sina grannar, så kom detta i åtanke när du väljer en nyans av brunt.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com