Hur att dekorera ditt hus på japanska

Hur att dekorera ditt hus på japanska

Den rena designen av japanska stil interiörer låter inredare att göra omfattande användning av rymden, linje och geometrisk form. Användningen av fasta block av färg längs med minimala mönster används ofta i japansk inredning, liksom. Att integrera denna stil med ditt hem tar noggrann planering och samordning för att se till varje rum står ut med sin egen stil, men smälter med temat ditt hus.

Instruktioner

•  Välj en neutral färgpalett med fokus på en signaturfärg. Neutrals såsom taupe, svart, vit eller grå ger en lugnande och rent utseende till din stil, vilket är nödvändigt för japansk inredning. En enda pop av färg till exempel en klarröd, djärvt gul eller kungsblå stimulera visuella sinnen och förhindra att din inredning från att titta tråkigt. Plocka ett par neutrala färger och en signatur färg för din inredning.

•  Hitta enkelt, moderna snygga möbler. Plocka objekt som har rena linjer och okomplicerad konstruktion. Bitar som är konstruerade låg på marken ofta gynnas i japansk inredning. En vinkelsoffa, lågt hängande stol eller enkla bord och stolar accentuera enkla linjer och elegant stil. Undvik objekt med traditionell styling såsom omsorgs snidade viktorianska bitar eller antika, väder slitna objekt.

•  Lägg i en skärm i din inredning. En geometrisk bambu skärm, en pappers rutan trä skärm eller en skärm som visar en pastoral scen av den japanska landsbygden kommer att låna äkthet till din inredning. Använd skärmen för att dela upp ett rum eller ställa upp i en svart hörn för att fylla upp dead space.

•  Lägg mjuk belysning. Även om mycket av den japanska utsmyckning använder moderna inslag, inte anställa användningen av hårda, direkt belysning. Använd tonade lampskärmar för att skapa ett mjukt sken i hela rummet för att hjälpa slutföra en japansk look. Installera dimmers i storbildsprojektor för att ta skarpa skuggor och vinklar som starkt ljus kan gjutna på möbler.

•  Arbeta din signatur färg i med tillbehör. En enda, ljus-röd bit vägg konst bland neutralt svartvit inredning kommer liva ett rum snabbt och effektivt. En vas, japansk-tema statyett, ett kast kudde eller filt läggs till ett rum med din signatur färg band rummet tillsammans.

Tips och varningar


  • Använd din signatur färg som centrum för ditt rum. Ordna din färgglada tillbehör i ett område där det lätt kan ses. Grupp neutrala objekt runt signaturen stycket att ge det objektet företräde i rummet.
  • Undvik att använda alltför många mönster. Gör konsistens och färg dominerar över mönster för att ge din japanska rummet en ren känsla.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com