Vad dörrhandtag att använda för franska dörrar

Vad dörrhandtag att använda för franska dörrar

Franska dörrar ger alla hem en stilrena, eleganta och charmiga utseende. Du kanske har franska dörrar som leder utanför, eller du kanske har franska dörrar som leder från ett rum till ett annat. Hursomhelst kommer du vill fixa dina dörrar med dörrhandtag som kommer att komplettera dina dörrar så att de kan vara en brännpunkt i ditt hem.

Crystal rattar

Crystal rattar ger en vintage, gammaldags känsla till något rum. Om dina franska dörrar är innerdörrar bara, kanske du vill överväga de snyggare rattarna. Crystal knoppar ser bäst när de är på dörrar som leder till eller från en formell matsal eller vardagsrum. Du kan accent i rummet med en kristallkrona att komplettera de dörrknoppar. Crystal rattar ser exceptionellt på franska dörrar som har vit färg eftersom kristallen inte sticker ut för mycket (som de kan på färgade trä).

Vintage Knoppar

För inner franska dörrar, anser en knopp att det årgång. Gjutjärn rattarna (se Resurser) inte bara lägga till elegans av dörrarna, men också ge en utsmyckad design och charm till rummet. Om du är ute efter något lite mindre tung, välj en vit porslinsknopp med en målad bild eller scen. Dessa knoppar kan inte se ut som en stor sak, men dina gäster är säker på att märka dem när de är nära.

Rattar Lever

Perfekt för både inner- och ytterdörrar, spakknoppar gör dörrarna ser sofistikerad utan att vara alltför fint. Istället för att vända en cirkulär knopp, som med en vanlig dörr knopp, du trycker ner spaken rattar för att öppna dörren. De finns i en mängd olika stilar och olika val av färg. Spaken dörren knopp är stor för en samtida eller avslappnad hem.

Tänk Färg innan du väljer Knoppar

Innan du hoppar på att få en ny knopp, ta en titt på den franska dörrar. Är de målade vita, eller är de färgade ek eller körsbär? Normalt bör vita dörrar har knoppar som antingen silver, borstad nickel eller kristall. Detta beror på att silver toner av rattarna smälter väl med den vita. Mässing, kan guld eller koppar mot den vita ser hårda. För trä färgade dörrar, gyllene toner ser mycket bättre. Även om du kan använda silver tonade knoppar på färgade trä dörrar, gyllene färger (mässing, koppar, guld) blanda bättre med guld, gula och röda toner av de färgade skogen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com