Hur att dekorera med rosa och gult

Hur att dekorera med rosa och gult

Färgskalan är en av de viktigaste besluten du kommer att göra när du börjar en utsmyckning process. Välja nyanser av gult och rosa kan vara ett utmärkt val, speciellt om du dekorerar ett feminint sovrum eller badrum. De ljusare nyanser, som rosa och gult, en tendens att lägga ljusstyrka och solsken till ett rum, medan mörkare färger kan göra rummet verkar vara mindre och mörkare än det egentligen är.

Instruktioner


Hur att dekorera med rosa och gult

•  Välj vilken nyans du vill använda för att måla väggarna, eftersom detta kommer att vara din dominerande färgen; era accenter kommer att vara i den andra nyans. Eftersom både gult och rosa är ljusa nyanser, antingen man kommer att arbeta för din huvudsakliga väggar.

•  Välj golv för rum i ditt motsvarande nyans. Till exempel, om du valde gul färg för väggar, kan du välja en blek nyans av rosa för mattor, kakel eller linoleum. Om golvet är lövträd, kan du köpa skinnfällar i olika nyanser av gult och rosa, och strö dem om rummet. Även om din nuvarande golv är en annan färg och du inte vill ändra det vid denna tid, kan du ändå köpa skinnfällar att matcha den gula eller rosa nyans du ut för väggarna.

•  Inköps accenter för rummet i lämpliga nyanser av rosa och gult, såsom små bitar av möbler som sängbord eller bokhyllor. Om du inte kan hitta dessa i rätt nyans, kan du alltid köpa bitar som inte har färgats eller målade ännu, sedan köpa rätt färg och göra jobbet själv. Furumöbler fungerar bäst, eftersom det är en ljus färg och absorberar färgen väl. Du kan även välja att inte måla furumöbler alls, eftersom den har en naturlig gul nyans. Ett annat alternativ är att måla accent möbler vita och lägga dekorativa detaljer som gula och rosa blommor dekaler.

Andra accenter kan innefatta täcken, kuddar för sängen och fönster gardiner i olika nyanser av rosa och gult. Om du dekorerar ett badrum väljer accenter såsom ett duschdraperi, handdukar och kasta mattor i olika nyanser av rosa om du målade väggarna gula, och vice versa.

•  Lägg dekorativa detaljer till rummet för att ta in färgschemat. Detta kan innefatta poster såsom rosa vaser med gula påskliljor, målningar med rosa och gula toner, bilder med rosa eller gula ramar, och rosa eller gula klockor och lampskärmar.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com