Hur gör Tigersågar Work?

Hur gör Tigersågar Work?

Tigersågs Komponenter

Tigersågar skära genom trä eller metall med ett blad som är installerad i en fram- och återgående axel. Kroppen av sågen rör sig inte. Den fram- och återgående axel är belägen vid den främre änden av sågen och flyttas fram och tillbaka vid en hög hastighet, vilket i sin tur också förflyttar kniven när den är införd i axeln. Bladet hålls i axeln genom antingen en inställningsskruv placerad på sidan av axeln eller ett bladklämma. Inuti huvudkroppen av sågen är där den verkliga motorn är inrymd. Motorn är antingen drivs med el eller med batteri. Motorn ansluts med en spindel som skjuter återgående axeln när du drar i avtryckaren på sågen.

Långsam Skär Åtgärd

Den snabbt rörliga bladet kommer snabbt skära igenom trä eller metall. Väggar, tjocka skivor, metallstaketstolpar och naglar är bara några av de material som en tigersåg kommer att skära igenom. Motorn på en fram- och återgående sågen körs med en variabel hastighet. När du drar i avtryckaren halvvägs in, kommer den återgående axeln röra sig långsamt. Sågen bör köras med låg hastighet för att göra den inledande cut.

Snabb avverkning

Efter den inledande snitt görs, är avtryckaren dras hela vägen att köra tigersåg med full fart och snabbt skära genom materialet. Tigersågar arbeta i trånga platser där ingen annan typ av sågen kan nå. Det finns varierande längder av blad som finns för kapning av trä eller metall.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com