Hur Texture en vägg med Sheetrock Putty

Hur Texture en vägg med Sheetrock Putty

Sheetrock eller gips, normalt sätta upp precis som det är, vilket är bra. Men om du vill ha en mer unik eller snygga väggen, kan du lägga textur till det med sheetrock kitt. Detta är den förening som normalt används till band och täcka fogarna mellan sheetrock panelerna samt täcka upp skruvhuvuden. Kittet appliceras på en mängd olika sätt att skapa texturer.

Instruktioner

•  Täck väggar, golv och tak som du inte vill att spacklet att komma vidare. Använd tunna plastdraperier att täcka och målare tejp för att fästa den. Tejpen kan lätt avlägsnas utan att skada ytan. När täckt välja den typ av texture du vill använda.

•  Doppa en murslev i kitt och skrapa den på väggen. Tryck ner hårdare när du drar längre från startpunkten för att skapa ett tjockt område avsmalnande till en tunn del. Upprepa detta över hela väggen, vilket gör de slag i olika riktningar.

•  Blanda spackel med vatten i en hink för att ge den konsistensen av tjock färg. Fyll en färg spruta med blandningen och justera munstycket till en fin spray. Spraya över muren lätt och gå tillbaka över den för att täcka tunna fläckar.

•  Blanda spackel med vatten till tjockleken av en tjock färg och lägga den i en färg spruta. Justera munstycket till en tjock spray. Spraya väggen i ett litet område, som täcker den med tjocka fläckar. Dra en bred kantade murslev över topparna av fläckar, att platta till dem. Tryck inte in så hårt att spacklet skrapas av. Du vill bara att slå ner topparna.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com