Gummi Slang Reparation

Gummi Slang Reparation

De flesta människor har stött på ett läckande trädgårdsslang vid ett eller annat tillfälle. Oavsett om din slang är gummi, plast eller vinyl, läckor uppstår oftast nära vardera änden av slangen. Oavsett problemet, det finns både snabba lösningar och permanenta lösningar för att få dig tillbaka till din trädgård.

Instruktioner

•  Ta bort brickan vid den kvinnliga slutet om thereâ € ™ sa läcka vid slangen / kran anslutning. Ta ut och inspektera brickan. En sprucken eller sprött bricka kan orsaka en liten, långsam läcka. En saknad bricka kan resultera i en större läcka. Hursomhelst, byt ut brickan med en ny. Theyâ € ™ re billiga och kan hittas i någon järnaffär. Köp en liten påse med brickor och hålla dem i ditt garage. Välj gummibrickor över plast sådana. De håller längre och Dona € ™ t spricka lätt.

•  Byt ut hela monteringen om du byter brickan doesnâ € ™ t fixa läckan. Du kan oftast tala omedelbart om du behöver byta den gängade kopplingen. Vattnet kommer att läcka från den sida av slangen, vilket indikerar att beslaget, slang eller båda är skadade. Kapa slangen helt, parallellt med botten av montering, ungefär två inches under beslaget. Var noga med att göra ett rakt snitt.

•  Ta den skurna bit slang och passande med dig till järnaffären. Det finns många kopplingar mellan att välja mellan. Se till att den nya kopplingen är kompatibel med din slang, både i storlek och material. Vissa beslag arbetar med någon typ av slang, vare sig de är av gummi, vinyl eller plast. Andra är utformade för användning med endast ett material. Se till att du får en kvinnlig koppling om att? € ™ s vad du behöver. Du kan välja mellan traditionella metallbeslag som tryggas av mässing eller metall ryggar eller fingrar som böj på plats runt slangen. Vissa beslag är plast och levereras med en låsring som stramar runt slangen. En annan design är en tvådelad plast armaturer, oftast grön, med en nippel att sätta in slangen och en krage som spänner med skruvar.

•  Skjut nya passa in den avskurna ändan av slangen och dra den på plats. Böj metall ryggar runt slangen, kläm och dra åt ryggar med tång eller kanal lås; eller placera låsringen runt slangen och vrid för att låsa den; eller sätt in bröstvårtan i tvådelade version in i slangen, glida kragen runt utsidan av slangen och fäst med två skruvar. Alla passar du köper kommer med riktningar, men de flesta kan urskiljas genom enkel observation.

•  Sätt tillbaka den manliga änden av slangen med en ny, lämplig montering med samma tekniker och metoder som du använde på den kvinnliga änden.

•  Använd vinyltejp för att reparera små läckor i kroppen av slangen. Börja att linda om en tum eller två på ena sidan av hålet, överlappande tejpen ungefär halva dess bredd som du arbetar över hålet och en annan tum eller två till den andra sidan. Du kan också köpa specialdesignad slangreparationstejp eller ens använda eltejp för tillfälliga korrigeringar. Se till att slangen är ren och torr innan tejpning. Om slangen har varit i solen, låt den svalna i skuggan innan tejpning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com