Jord tonad Siding Färger

Jord tonad Siding Färger

Siding färger finns i mer än 100 olika nyanser, men du kan trimma ner ditt val genom att gå med jordfärger. Dessa neutrala nyanser kan göra ditt hem blandning bra med landskapsarkitektur, träd, kullar och skogsområden. Håll dig borta från ljusa färger som kan gå ut ur stil inom några år och kan komma i konflikt med grannbostäder.

Varma jordfärger

Välj varma jordfärger i brunt, apelsiner eller krämer för att skapa en inbjudande, bekväm vädjan till ditt hem exteriör. Rätt "temperaturen" för färg kan skapa den perfekta blandningen för just din fastighet. Whites, blå och gröna anses coola färger och åstadkomma en helt annan stämning. En låg intensitet nyans ger attraktiva natur utseende. Starkare intensitet kan användas för trim eller utomhus ljustillbehör utan att titta djärvt.

Andra överväganden

Färgen på ditt tak eller en sten spis måste beaktas i ditt val av en jord tonas sidospår färg. En svart tegeltak kan enkelt blanda alla jordfärger, men gröna tonade bältros kan begränsa ditt val att sola eller grädde färger. En grå sten spis skorsten kanske inte fungerar bra med bruna, men en natursten kan användas med alla val av varma färger.

Populära House Färger

Rohm & Hass Paint Quality Institute genomfört en undersökning och fann att vitt och benvitt, följt av beige, brunt eller tan, är de mest populära hus färger bland husägare. Även vitt är en uppenbar neutral färg, de varma bruna skapa en mer subtil naturlig inställning. Många husägare väljer vit som en säker färg, men fler och fler husägare väljer en varm, naturlig känsla.

Slutliga överväganden

När du har bestämt vilken nyans av brunt, kräm eller orange passar bäst för ditt hem, besöka ett sidospår återförsäljare för att besluta om en matchande stil av isolerade pärlstav, ceder eller vanlig sidospår och be om ett dussin rutor av varma färger för att ta hem till göra en slutlig jämförelse av din personliga smak, atmosfär och känsla. Färger har namn som vide, mocka, cypress sämskskinn eller hösten solbränna och har sin egen distinkta ton som kan hjälpa dig att bättre avgöra vad som fungerar för ditt hem en gång placeras mot din struktur.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com