Hur att dekorera ditt hus i Nautical Theme

Oavsett om du bara njuta av havet och stranden eller är pensionerade från en nautisk relaterat yrke, kanske du vill ta lite av havet in i ditt hem. Åstadkomma detta genom att dekorera hela huset i ett nautiskt tema. Medan dekorera ditt hem ska vara något som är gjort i en stil som är personligt för dig, finns det några saker du kan göra som är standard när dekorera i detta tema. Implementera så lite eller så mycket av inredningen som du känner är lämpligt för ditt hem och det utseende du går för.

Instruktioner

•  Fokusera på att dekorera med marin, vit och khaki färger för att upprätthålla en nautisk tema i hela huset. Stänk av rött är ett bra val för att betona temat. Gardiner eller nyanser med en marin och vit rand ge ett rum en nautisk känsla.

•  Sök upp vintage-tema möbler och inredning till huset. Objekt att leta efter är trä kistor, bambu trä, speglar och tavelramar i en cirkel för att likna en port hål och sjögräs stolar. För kuddar, hitta tyg som har segelbåtar, ankare eller liknande föremål.

•  Accent rummen med modellbåtar, replika, ett fartyg hjul, fyrar och andra liknande föremål. Leta efter konstverk att hänga på väggarna, prydnadssaker eller andra objekt att visa. Konstverk kan innehålla metallkonstverk, såsom metall fisk eller snäckskal och målningar av segelbåtar och solnedgångar havet.

•  Applicera snäckskal med en limpistol för lampor, tavelramar och andra objekt för ett enkelt sätt att öka temat för ett rum. Alternativt kan du ställa ut enstaka skal på accent bord eller andra möbler.

•  Använd en stencil eller stämpla måla segelbåtar, ankare eller fyrar på bladen av eventuella takfläktar i ditt rum. Lämna fläktbladen sin ursprungliga färg eller måla dem i marin eller khaki att fortsätta temat innan du lägger på stencilen.

•  Lägg levande växter till rum där de verkar passa in. Det här är bättre i de mer avslappnade nautiska tema rum, särskilt de med skal och andra objekt stranden. Växterna kan också gå bra på en uteplats eller däck, om du vill fortsätta den nautiska tema till din yttre livsrum.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com