Hur att täcka toppen av ett skrivbord i tyg

Hur att täcka toppen av ett skrivbord i tyg

Oavsett om du har en grundläggande vanlig skrivbord eller en gammal en med hack och repor, kan täcka ditt skrivbord förbättra utseendet på ditt kontor. Skapa en one-of-a-kind arbetsyta och lägga till din kontorsdekor genom att täcka upp på skrivbordet i ett attraktivt tyg. Gör det till en feminin plats med en blomtryck eller jazz upp utrymmet med en ljus modern design.

Instruktioner

•  Mät upp på skrivbordet, både horisontellt och vertikalt. Subtrahera en tum från varje mätning. Dessa nya siffror är den storlek du skär tyget.

•  Mät tyget försiktigt och skär den måtten du beräknade efter mätning skrivbordet. Skär tyget på den raka av spannmål, som är längs trådarna och vinkelrätt mot dem, i stället för diagonalt.

•  Måla baksidan av tyget med ett tunt lager decoupage medium. Lyft tyget försiktigt och lägg den på skrivbordet. Flytta tyget runt för att få den centrerad på skrivbordet. Träna några veck eller veck i tyget försiktigt, utan att sträcka tyget. Låt decoupage mediet torka helt, ca 30 till 45 minuter.

•  Måla ett lager decoupage mediet över hela skrivbordet, både tyg och kantytan. Låt denna pälsen torka, vilket bör ta ca 30 minuter. Sand skrivbordet lätt att ta bort eventuella ojämnheter och torka den ren med en pappershandduk. Lägg till ett päls och låt det torka.

•  Fortsätt att lägga lager av decoupage medium, slipning mellan varje program, tills du har sex rockar på toppen av skrivbordet. Låt skrivbord att sitta över natten innan du använder den.

Tips och varningar


  • Om du vill ha en annan färg ram till tyget toppen, sand och måla skrivbordet innan du lägger tyget.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com