Hur att dekorera med färg Grey

Hur att dekorera med färg Grey

Färgen grå behöver inte vara tråkig, kall och tråkig. Det kan faktiskt vara ganska höft och romantiska. Beroende på skuggan, matchar det också och koordinater med om någon färg i regnbågen. Om du äger hyresrätter, till exempel, är grå ett fantastiskt färg för att måla väggarna. Om du vill ha hjälp att lära sig att dekorera med den gråa färgen, kan denna artikel hjälpa.

Instruktioner

•  Bestäm om du vill ha en kall eller varm färg grå i ditt hem. Modern design använder vanligtvis svalare nyanser, men varmare nyanser ser lite mer mysigt. Beroende på geografiskt läge, kanske du vill känna varmare eller kallare under extrema temperaturer.

•  Välj en accent skugga att gå med färgen grå. Om du använde en ljusgrå, gå med en ljusare nyans som mintgrönt, ljusviolett, vit eller svart. Om du använde en mörkgrå, gå med en djupare, ljusare färg som röd, mörkblå eller svart.

•  Täck dina väggar och tak med färgen grå. Lyckligtvis, till skillnad från andra nyanser, är grå inte högdragna eller stötande. Du kan använda så mycket som du vill var du vill ha den. Det kommer även att spara tid och ansträngning måla ditt tak i samma färg som dina väggar.

•  Lägg dina olika färgade accenter i form av sofföverdrag, slutet bord och väggdekor. I själva verket, använda dina gardiner som ett sätt att bryta upp den gråa färgen och ger rummet vissa tecken.

Tips och varningar


  • När du hittar en färg du gillar, hålla fast vid det, men ge det en annan känsla i varje rum. Accents kan göra mycket för att ställa ett rum ifrån varandra.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com