Hur man säljer vinyl byta fönster

Vinyl byta fönster inte leda värme och isolera på samma sätt som trä. Istället de isolera genom att fördröja värmeöverföring. Vinyl fönster kommer i en mängd olika storlekar för att passa alla hem. Denna typ av ersättningsfönster är lätt att installera för människor som föredrar att göra hem förbättringsprojekt på egen hand. Du kan sälja dessa till den typ av kund samt kunder som kommer att betala någon för installationen.

Instruktioner

•  Placera annonser erbjuder fönstren till salu i lokala annonser, såsom tidningar och webbsajter som Craigslist. Listar storleken på fönstren som du erbjuder, tillsammans med varumärkena. Även staten oavsett om du erbjuder installation.

•  Gå dörr till dörr i lokala underavdelningar och stadsdelar för att försöka sälja fönstren. Undvik att be husägare ja-eller-nej-frågor. Fokus på äldre bostäder som kan behöva ombyggnad.

•  Team upp med lokala entreprenörer i ditt område för att erbjuda dina tjänster tillsammans. Om du kan hitta en entreprenör som installerar windows, kan du arbeta tillsammans. Fråga vänner och familj för information om lokala entreprenörer, eller besöka lokala byggarbetsplatser för att möta entreprenörer.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com