I Cabinet Puck belysning alternativ

Om ditt skåp är mörk och dunkel, kan du installera pucken fixturer inuti dem att kasta lite ljus på utrymmet. Som namnet antyder, puck lamporna är typiskt rund i formen och ser ut som hockeypuckar. Du kan köpa pucken belysning i olika storlekar för att passa ditt utrymme. Välj större puck lampor för att ge fylligare ljus för ett större utrymme, eller använda mindre pucken ljus för att fokusera på specifika objekt inom ditt skåp.

Fluorescerande

Små, runda lågenergilampor kommer i en puck-liknande fixtur alternativet, om du letar efter en mycket ljus. Till skillnad från äldre lysrör, inte moderna lysrör inte surra eller vibrera, och det finns en mängd tillgängliga, avger ljusa färger från varmt till kallt. Ljuset som de lagt ut är jämn och enhetlig jämfört med andra typer av armaturer, men de flesta lysrör fungerar inte med en dimmerfunktion. Lysrör är också effektiv och långvarig, som kan arbeta i upp till 20.000 timmar eller sju år vid normal användning.

Halogen

Även halogenlampor kommer i en puck variation och kommer att passa in ett skåp, de är inte det bästa valet för in-skåp belysning. Till skillnad från andra puck belysning alternativ, liksom lysrör, kan halogenlampor blir mycket varma när de är på, uppvärmning vad du har i ditt skåp, och jämfört med andra lökar, halogener har en relativt kort livslängd på endast 4.000 timmar. Halogenlampor avger ett varmt, vitt ljus.

LED

LED, eller lysdioder, inte bränna ut som andra typer av lampor. De blekna helt enkelt bort. Finns i en mängd olika ljusa färger, inklusive varma och kalla färger, LED-lampor är små, energieffektiva och inte producerar mycket värme, vilket gör dem en bra in-skåp alternativet. De kan pågå i över 10 år eller upp till 50.000 timmar i vissa fall, beroende på hur du använder dem, men om du har ditt hjärta inställt på lysdioder, räkna med att ta en träff i plånboken. LED skåp fixturer kostar vanligtvis $ 100 eller mer styck.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com