Hur man använder olika typer av bild Hangers

Det finns en mängd olika bilder galgar att välja mellan när man börjar på nästa bild och konst hängande projekt. Det är viktigt att välja rätt hängare för bilden eller konsten du hänger. Detta kommer att förhindra skada på bilden och väggen.

Instruktioner

•  Notera hur tungt den bild du vill hänga är. Detta kommer att avgöra bild hängare du behöver använda. Också ta hänsyn till material du hänger den på och om det kommer att säkras i en träregel eller inte.

•  Titta på skillnaderna mellan bild galgar tillgängliga. Det finns massor av bild galgar på marknaden, men en av de mest populära stilar är en liten metallkrok som hålls på väggen med en spik som går genom ett litet hål ovanför kroken. Det finns lite olika utseende för olika vikter. Till exempel, den 100-lb. kapacitets krok har tre små hål för naglar att lägga till stöd.

•  Tänk dig en väggankare om du inte kommer att vara säkra bild hängare i en stud. Ankaret går in i väggen och har små fötter som stag mot väggen, lägga till en säkerhetsnivå till bilden hängare. Detta är att föredra för små till medelstora bilder som inte kan hängas på ett dubbfritt vägg.

•  Se till att aldrig gå utöver viktgränsen på bilden hängare. Det kan resultera i att bilden faller från väggen och skadar inte bara bilden, ram och glas, men också väggen. Detta kan vara en kostsam reparation att göra, bara för att du inte var noggrann i din planering eller i följande instruktioner.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com