Hur man målar ett bord med en bedrövade looken

Hur man målar ett bord med en bedrövade looken

Den nödställda utseende ger nya möbler en vintage makeover. Accent din heminredning i Shabby Chic stil när du lär dig att nöd ett bord eller någon annan möbel. Denna grundläggande teknik har imponerande resultat trots enkelheten i processen. När du är klar med din första bedrövad tabellen får du lust att handla nya möbler så att du kan få det att se gamla, alltför. Detta projekt finner ny användning för de äldre möbler kvar från din loppmarknad; du kommer att bli kär i dem igen.

Instruktioner

•  Rengör från bordet och ta bort eventuella lådor eller hårdvara kan ha; sätta dessa åt sidan. Om tabellen är täckt av ett vax eller glänsande beläggning, sand den med medellång sandpapper tills det har en grövre exteriör och glansen är borta.

•  Måla bordet med ett lager grundfärg. Primern kommer att förbereda tabellen för ditt paint jobb och hjälpa den att se ännu; Låt primern torka helt innan vi går vidare.

•  Måla bordet med 2:58 rockar av möbler kvalitet färg. För en klassisk bekymrad look, välj en pastellfärg färg som äggskal grädde eller blek smörig gul. Ett annat alternativ är att gå mörkt och måla möblerna en djup espressobrunt eller ens svart, beroende på din inredning. Låt varje lager färg torka innan du lägger en annan; när färgen är jämn och helt täcker bordet, kan du sluta. Låt målade möbler torka helt.

•  Använd sandpapper att slipa ner kanterna på färgen. Var särskilt uppmärksam på de delar av tabellen som naturligt skulle få den mest missbruk, såsom hörn och kanter. Slipa dessa områden fram några av träet syns igenom, sedan gå vidare och sand andra områden så färgen verkar repad och sliten. Flytta runt bordets yta, slipning varje avsnitt med en varierad svårighetsgrad tills du är nöjd med resultatet.

•  Om tabellen har lådor, upprepa ovanstående steg med lådfronter.

•  Coat tabellen i en klarlack tätningsmedel eller en polering möbler produkt för att skydda ytan du arbetat så hårt för att skapa. Vissa möbelpolish, såsom de gjorde med apelsinolja, kommer faktiskt bidra till att åldras pjäsen längre och lägga till sin nya vintage charm. När bordet är torr, byt maskinvara eller lådor som du tidigare tagit bort.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com