Idéer för en flicka sovrum med Lavender & Brown Walls

By Urmila

Idéer för en flicka sovrum med Lavender & Brown Walls

Din dotters sovrum bör vara hennes favorit område av huset, vilket innebär att du måste hjälpa henne dekorera utrymmet i färgerna hon gillar bäst. Om väggarna i hennes sovrum är lavendel och brunt, det finns flera inredningsprogram och nyans kombinationer som du kan införliva i området som kommer att göra sovrummet attraktiva och inbjudande.

Fjärilar eller sländor

Om din lilla flicka älskar utomhus, inkluderar fjärilar eller trollsländor på väggarna i sovrummet. Inköpsväggdekorationer av fjärilar med bruna centra och lila vingar, eller ha bilder av sländor professionellt målade på väggarna med hjälp lavendel och brunt, samt accentfärger för vingarna som ljus grön eller rosa. Feature butterfly-inspirerade möbler i rummet för att komplettera de bruna och lavendel väggar, såsom ett stort ljuslila kasta kudde i form av en fjäril, eller en brun leksak bröstet målade med en gräns av lavendelfjärilar. Du kan också köpa en brun lampa med en nyans som har lila sländor, eller en trä fåfänga med lavendel sländor målade på lådorna.

Stripes

Lägga bruna och lavendel ränder på väggarna och använda randiga möbler är perfekt för en tonåring eller preteen sovrummet. Till exempel, måla accent väggen med chokladbrunt och ljuslila ränder av varierande bredder. Det är också en rolig idé att ha din dotters namn professionellt målade på accent väggen, eller köpa väggdekorationer i form av bokstäverna i hennes namn så hon kan lägga till denna funktion själv. Köp en stor randig kasta filt för sängen i brunt och lila, tillsammans med en stor påse lavendel böna för den mest märk hörnet i rummet.

Träd och blommor

Anlita en professionell konstnär att måla en väggmålning av ett träd med lila blommor eller frukt i din tonåring rummet --- exempelvis en japansk lönn eller ett magnoliaträd. Denna konstnärliga bilden kombinerar de bruna och lavendel färger redan på väggarna, och kommer att göra din dotter känner särskilt avslappnad i sitt rum, eftersom lila är en färg som väcker sinnesfrid, och brunt betecknar organisation. Dekorera sängen med en plysch chokladbrun Aren och sammet lavendel kuddar, och ytterligare pryda rummet med ljuslila gardiner med en brun kant för att komplettera väggarna.

Polka Dots

Ett rum med polka dots i lavendel och brunt kan fungera för en flicka av någon ålder. Måla stora lavendel prickar på de delar av väggarna som är brunt, och vice versa. Du kan också använda en accent väggen att måla prickar i en mörkare nyans än väggfärg --- till exempel, violett prickar på en lavendel vägg. Dekorera sängen eller kärran med cirkulära kuddar, och placera en stor kasta matta i form av en cirkel i mitten av rummet. Måla prickar på väggpaneler eller i bokhyllan i rummet lägger till en dekorativ och tematisk touch.

Comments

Relaterade artiklar