Hur att dekorera med fejkar mat

Hur att dekorera med fejkar mat

Vi har alla varit till hem och sett en stor skål med falska frukt på tydlig visning. Även om detta kan verka klibbig för vissa, kan fejka mat vara ett spännande sätt att klä upp ditt hem. Du behöver bara ha en stark känsla för hur du vill använda maten och vad du vill att dina livsmedel dekorationer att säga om ditt hem. Denna artikel kommer att ta dig igenom grunderna i hur man kan inreda ditt hem med mat och ge dig några idéer om de olika stilar som du kan uppnå genom rätt fake-food placering.

Instruktioner


Den dekoration Process

•  Bestäm vad du vill dekorera. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma hur mycket falska mat att använda och vilken typ av mat som ska användas. Fake mat kan användas för att dekorera ganska mycket vad du vill, från dina väggar till dina sängbord till din dörr. Det finns inget rätt och fel sak att dekorera med mat. Det handlar om hur du använder den falska mat.

•  Hitta den typ av falska mat som du vill använda. Dekorera ditt hus med falska grönsaker har en helt annan estetik än dekorera ditt hus med falska sushi. Om du tänker för en typisk vackert utseende, hålla fast vid den falska frukten. Men om du vill förmedla en känsla av fantasier, kan du vidga dina vyer att inkludera glass, fisk eller spillt juice. Barnard LTD har ett stort urval av allt från falska pajer till falska varm korv.

•  Placera dina objekt. Beroende på vad du väljer att dekorera, kommer den exakta metoden för placering variera. För väggar, använda mindre bitar av mat, till exempel vindruvor. Du kan väva druvorna på en sträng och hänga dem från väggen med en krok. Om du känner dig särskilt fet, kan du hänga maten från väggen som en tavla. Inget säger "sinne för humor" som att sätta en bildram krok på en falsk kyckling och hänga den från din vägg. Om du vill vara mer traditionellt med din falska mat, kan du ordna det i en skål. Detta fungerar bäst med frukt, men det finns ingen anledning att du inte kan spela med förväntan och göra en "sushi sallad" med falska maki rullar. Om du bara vill krydda ditt hus med några falska livsmedel blomstrar, kan du placera ett äpple här eller där. Se bara till att dina gäster inte försöka äta den falska mat.

•  Hitta fler hushållsartiklar och accenter som kommer att komplettera den falska mat. Om du vet att du kommer att dekorera en vägg med falska jordgubbar, hitta en färg för att måla din vägg som kommer kontrast fint med jordgubbarna "vibrerande rött. Green är alltid en trevlig fest val. Du vill uppmärksamma er falska mat, så att inte belamra området runt dina fake-mat dekorationer för mycket.

Tips och varningar


  • Känn dig fri att experimentera. Ibland kan det verka som en bra idé att placera en falsk gris-on-a-spotta på din matbordet, men när du ser hur det ser ut, inser du att det inte fungerar. Använd trial-and-error tills du hittar den perfekta fake-mat dekoration för ditt vardagsrum space.Don't använda riktig mat av misstag. Hela glädje falska livsmedel är att det inte kommer att ruttna eller gå dåligt.
  • Om du bor med ett husdjur eller ett spädbarn / barn, se till att små falska mat är ordentligt limmad ner så ingen person eller djur kommer oavsiktligt svälja it.Don't bli förvånad om dina vänner tittar på dig rolig om du väljer att hänga falska hamburgare från taket. Decorating med falska mat kan vara vanliga (falska frukt korgar) eller det kan vara helt zany. Som du tänker på vad du ska dekorera och hur man kan inreda det, vet vilka estetiska du går för.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com