Så här ansöker Stucco till en Wood Exteriör

Stuckatur är en av många material vi kan välja att täcka våra hem med. Den är hållbar och behöver ommålning sällan skillnad från trä. Det är förvisso sötare än vinyl och nästan lika bekymmerslös. Ofta kan du ansöka stuck själv. Den appliceringsmetod beror på vad befintlig vägg är gjord av. Om det är trä, låt oss ta reda på hur att tillämpa stuckatur över den.

Instruktioner

•  Börja med att spika 15-pound takpapp över muren. Börja längst ner och överlappar den övre kanten när du fortsätter upp väggen.

•  Täck filt med 17-gauge metallnät. Du kan vanligtvis hitta nettning vid big-box-butiker som Home Depot i 150-meters rullar. Fäst den till trä och över takpapp med galvaniserade takläggning naglar. Trimma eventuellt överskott nettning med tenn skärmklipp.

•  Använd en spackel, applicera en repa lager murbruk. Sprid en 1/4 till 1/2-tums lager av murbruk, tvingar murbruket i burgaveln. Låt murbruket sticka ut genom kvittning och håll beläggningen på plats.

•  Låt scratch coat härda något innan du fortsätter. Efter murbruket har något härdat, använd en murare rake att skrapa hela murbruk coat till ett djup av minst 1/8-tums. Slutför en vägg innan en annan.

•  tillåtet scratch coat härda i minst 36-48 timmar innan du fortsätter. Dimma nya väggen jämna mellanrum för att hålla området fuktigt. Om vädret är varmt och torrt, dimma oftare.

•  Efter scratch pälsen har härdat kan täckfärg appliceras. Använd en platt efterbehandling spackel för att tillämpa en täckfärg mellan 1/8 "och 1/4" tjocka till scratch pälsen. Om du vill använda en pulveriserad pigment, tillsätt vatten till den blandas helt innan du lägger till stuckatur. Avsluta till önskad konsistens och låt härda i flera dagar. Dimma den med jämna mellanrum för att förhindra den från att torka ut. Om du ska måla stuck, vänta minst sex veckor och använda en speciell stuckatur färg.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com