Hur fungerar en Solar lätt arbete?

Hur fungerar en Solar lätt arbete?

Solar Lights

Solens ljus består av en solcell som ändrar solljus till elektrisk energi. Den elektriska energin förnyar och laddar den integrerade, inbyggda batteriet på en daglig basis. Det finns också en enhet kallas en fotocell sensor som automatiskt slår på solljuset under natten timmarna efter att laddas under dagen timmar.

Solar Lights på natten

Direkt solljus krävs för solenergi belysning att fungera effektivt. Därför, om solens ljus är helt aktiveras genom att ta emot en hel del sol hela dagen, kommer de solens ljus arbeta längre under nattetid. Solens ljus fungerar på daglig basis enligt hur mycket solljus tas emot för att driva dem. Som ett resultat, det sätt att de fungerar och verkar kommer att bero på plats samt väder och årstid. Många solens ljus arbeta upp till ca 10 timmar. Eftersom ogynnsamma väderförhållanden och korta vintersäsonger har en negativ effekt på resultatet för solenergi belysning, utför solenergi belysning generellt bättre under sommarsäsongen. Detta beror på att sommarsäsongen har längre dagar och ytterligare soliga dagar som underlättar en mer komplett laddning till solenergi belysning.

Fördelar

Solar belysning behöver inte någon ledningar att arbeta och de kan enkelt installeras. Solar belysning är också miljövänlig och säker. Dessutom behöver de inte en yttre kraftkälla för att fungera. Det finns inga elektriska räkningar med hjälp av solens ljus, eftersom det inte kostar något att driva solenergi belysning. Solens ljus fungerar via uppladdningsbara batterier som har behörighet genom solljus genom solpanelen. Därför finns det ingen anledning att ständigt köpa batterier. För att förlänga batteriets livslängd, är det en bra idé att då och då stänga av sol- komponent för ca 03:57 successiva dagar tillåter batteriet att ladda i direkt solljus. Genom att göra detta, kommer batteriet ta emot en intensiv och komplett batteriladdning.

Solar belysning är passande att användas inom avlägsna platser och de kan användas i alla typer av väder. Men i områden där det finns snö, regn eller vind stormar hela hösten och vintern, kan det vara en god idé att förvara din solenergi belysning bort under dessa säsonger. Om solenergi belysning används i områden där det inte finns en hel del regn eller snö, kan solenergi belysning användas under hela året.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com