Korrekt Nails att använda för Indoor Hyllor

När hängande inomhus hyllor i ditt hem eller kontor, är nästan lika viktigt som att välja en plats för hyllorna val spik. Använda felaktiga naglar för tillämpningen kan resultera i hyllor som inte är lika starka som de borde vara. Plocka rätt naglar kan garantera att din hyllor kan hålla allt du sätta på den i många år framöver.

Nail Head

Cheferna naglar kan ha olika utföranden. Medan platt-huvud är den vanligaste konstruktionen, kan du också hitta rutig platt-huvud och försänkta huvuden. För bästa hållkraft för din hyllor, bör platt-head spik användas.

Nail Storlek

Nails finns i olika längder, som i allmänhet i 1/4-tums steg. När du väljer spik för din hyllor, måste du först veta tjockleken på brädan du kommer att spika igenom. Detta gör att du vet vilken storlek spik du behöver. Storleken på spiken behövs för hyllor bör vara en som är ungefär tre gånger måttet av styrelsen den går igenom. Detta ger det gott om längd för att gå igenom hyllor styrelsen och för att säkra sig i väggen.

Nail Finish

Spik är tillgängliga i en mängd olika ytbehandlingar och beläggningar. Dessa ytor är utformade för att erbjuda en rad fördelar, såsom rost motstånd från en varmförzinkad yta. När hängande inomhus hyllor, sticka med vinyl eller cement finish eftersom de är utformade för att ge bättre hållkraft än andra ytbehandlingar. Detta kan vara viktigt om du tänker lägga en massa böcker eller andra tunga föremål på hyllor.

Andra överväganden

För bostäder i ett fuktigt klimat, kanske du har en oro spikhuvudet rostar. Home Depot rekommenderar användning av aluminium spik i den här situationen i motsats till rostbeständiga naglar. För ett hem med trä väggar inuti, såsom furu eller ceder, bör naglar rostfritt stål användas för att sätta upp hyllor. Denna typ av spik kommer att förhindra ränder och fläckar på virket. Det kommer inte heller att bryta ner i träet.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com