Korrekt Belt Routing Instruktioner för en Murray Lawn Tractor

Routing gräsklipparen är bältet på en Murray trädgårdstraktor, eller någon annan trädgårdstraktor för den delen, kommer att resultera i en korrekt blad drift och rotation. Felaktig installation av bältet kommer att få motsatt effekt. Felaktig dragning av bältet skulle kunna resultera i att knivarna inte vrida alls, eller eventuell förstöring av remmen. För en ägare försöker installera en ny rem på hans Murray trädgårdstraktor, är det mycket viktigt att förstå den riktiga dragning av bältet.

Instruktioner

•  Placera remmen runt höger spindel remskivan efter att ha dragit bältet hållaren. Se till V-sidan av bandet är i kontakt med remskivan.

•  Placera den platta sidan av bandet mellan löphjulet och tomgångsskivan bälteshållare.

•  Placera drivremmen runt vänster spindel remskiva, efter att ha dragit bältet hållaren. Säkerställa att visa sidan av bandet är i kontakt med remskivan.

•  Sätt gräsklipparen drivrem runt stapeln remskiva, mellan stapeln remskiva och de båda stack trissa bälteshorn, säkerställa V sidan av bandet är i kontakt med remskivan, slutföra dirigering av Murray trädgårdstraktor s klipparen drivrem.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com