Hur man installerar en Kenmore Tyst Guard Diskmaskin

Hur man installerar en Kenmore Tyst Guard Diskmaskin

Om du vill ha bekvämligheten med en automatisk diskmaskin utan buller, installera en Kenmore Tyst Guard diskmaskin. Se till, naturligtvis, att ditt kök skåp rymmer en inbyggd diskmaskin. Om ditt hem inte har VVS-anslutningar och elektriska ledningar förinstallerat, ringa en professionell entreprenör att förbereda skåpet för dig.

Instruktioner

•  Stäng av strömbrytaren för köket. Kontrollera den elektriska strömmen är helt släckt genom att testa skåpet ledningar kök med en voltmeter. Stäng av vattnet till diskmaskinen genom att stänga avstängningsventilen placerad under diskbänken.

•  Ställ en tjock filt eller en skrot bit trä ner på golvet framför där du kommer att installera diskmaskinen. Detta kommer att hålla golvet från repor när du skjuter in diskmaskinen i skåpet. Packa diskmaskinen och ta ägarens manuella och diskställ från insidan av enheten. Be någon att hjälpa dig att flytta diskmaskinen på filt eller skrot trä.

•  Anslut vattenförsörjning och avloppsslangar till diskmaskinen enheten. Använd de justerbara fötterna på undersidan för att ställa in höjden på diskmaskinen enheten. Kontrollera diskmaskinen med en nivå. Justera fötterna vid behov tills diskmaskinen enheten är nivån. Skjut in diskmaskinen i köksskåpet. Fäst diskmaskinsenhet till botten av skåpet med monteringsskruvarna som ingår i hårdvaran.

•  Fäst de svarta kablarna från hemmet till de svarta trådarna i diskmaskinen strömförsörjning. Fäst hemmets vita trådar till diskmaskinens vita trådar och loop den gröna jordledningen runt diskmaskinen jordskruv.

•  Fäst de öppna ändarna av dränerings och vattenförsörjning slangar till beslagen under diskbänken. Vänd vattenavstängningsventil tillbaka till öppet läge. Vrid strömbrytaren för köket igen och köra diskmaskinen genom en hel cykel för att testa den för läckor.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com