Hur Jämför Well Pumpar

Hur Jämför Well Pumpar

Well pumpar används inom såväl system för att säkert och effektivt pumpa vattnet inifrån väl vattenreservoar till ditt hem. Oavsett hur djupt ditt brunnsvatten reservoar, bör du kunna hitta en bra pump som fungerar för dina behov. Det finns några olika typer av väl vattenpump att välja mellan, så du bör ta dig tid att jämföra dina alternativ för att säkerställa att du hittar en bra pump som fungerar för ditt hem.

Instruktioner

•  Räkna ut hur många liter per minut, eller gpm, kommer ditt hem att kräva av brunnen pumpen. I allmänhet kommer en standard 03:57 sovrum hem behöver ca 8 till 12 liter per minut. För varje armatur du har i ditt hem, kommer du förmodligen att behöva ungefär en gpm, så att lägga upp alla dina armaturer kan hjälpa dig att uppskatta ditt hem behov.

•  Leta efter en väl pump som har antalet liter per minut som du bestämt din hem behöver. Du kan hitta olika gpm i alla olika typer av såväl pumpar.

•  Ta reda på mer om de olika typerna av såväl pumpar. Ett grunt väl jetpump, till exempel, ligger ovan jord och fungerar bäst för djup 25 meter eller mindre. Djupa väl jet pumpar är också ovan jord, men kan användas för reservoarer som är 25-100 meter djup. Om du har djup över 100 meter, betrakta en djup brunn dränkbar pump, som är ansluten till trycktanken av din väl.

•  Kolla in de tillgängliga funktionerna för väl pumpar du funderar. En säkerhetslina, till exempel, hjälper dig att hitta dränkbara pumpar lätt. En backventil kommer att hålla vattnet från att rinna in i bassängen, och en trycktank hjälper dig att reglera trycket på din väl pumpen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com