Hur fungerar ett fristående badkar Arbete?

Översikt


Stil

Fristående badkar har kommit en lång väg från din stora, stora farfars gjutjärn klo fot. Men det går inte att förneka charmen med antika piedestal badkar, dagens fristående badkar fungerar som ett designelement så mycket som en funktion. Sleek porslinskurvor lagd i en trä stöd i en asiatisk designen bidrar till ett spa-liknande atmosfär i ditt badrum. Vissa fristående badkar har inget stöd alls, till exempel en modern stil badkar som sitter direkt på golvet. Den klo fot badkar är fortfarande en populär design, även om dagens version är gjord av porslin. Välj en stil av badkar som fungerar med ditt badrum inredning.

Placering

Fristående badkar är i fokus för ditt badrum, särskilt om du placerar dem i mitten av rummet. De lyser också längs väggen, med sina vackra kranar och utsatta rör. Placera en fristående badkar i vinkel i hörnet skapar en illusion av ett separat rum, men faktiskt tar upp mycket mer utrymme i ditt badrum. Rengöring är en annan placering fråga, eftersom det är pinsamt att komma under och bakom badkaret. Den fristående aspekten fungerar mycket mer som en designdetalj än en praktisk, eftersom vissa placeringar skapar utmaningar. Väggen ovanför badkaret är inte lättillgänglig, så att placera ett förvaringsskåp där det inte är möjligt. Dusch funktioner för fristående badkar fungerar bäst om badkaret är emot en bricka vägg, fast du enkelt kan installera ett duschdraperi för att skydda väggar och golv.

VVS

VVS i ett fristående badkar fungerar även som ett designelement. Utsatta metallrör är gjorda av mässing täckt i krom, koppar eller borstad nickel och kranar kan vara genomarbetade och utsmyckade eller slående i sin enkelhet. VVS för ett fristående badkar kan köra hela vägen upp till taket, ner genom golvet eller delvis upp väggen. Dina rören kan arbeta för att förbättra badkaret, eller kika upp över ryggen hörnet med diskreta rör som går genom golvet. Fristående badkar VVS fungerar på samma sätt som vanliga badkar VVS, med ett avlopp i fronten, gå till dräneringsröret intill de varma och kalla vattenrör som stannar vid ditt badkar, eller fortsätta upp för din dusch. Den enda skillnaden är att regelbunden badkar VVS fungerar bakom kulisserna; fristående VVS fungerar front och center.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com