Processen att växa gräs

Processen att växa gräs

Växande gräs är ett enkelt sätt att skapa en ny gräsmatta. Du kan i allmänhet plantera gräsfrö när som helst under året, med coola säsongen gräs såsom Kentucky Bluegrass och fescues växer mest effektivt på hösten och våren. Plantera varma årstiden gräs inklusive Zoysia och bermudagrasses i början av deras växande cykel på sommaren, enligt American-Lawns.com.

Odling

En viktig del i arbetet med att odla gräs använder en rototiller att bruka cirka 4 inches till 6 inches av din jord. Också samla ett prov av jorden och ta den till ditt län förlängning kontor för att testa att ta reda på pH-nivån, eller graden av surhet, om ditt gräs jord. Den ideala pH-nivån för jord du använder för att odla gräs är mellan 6,0 och 7,0. Lägga pulveriserad svavel kommer att öka din markens pH-nivå, samtidigt lägga kalksten med en hastighet på 50 pounds per 1000 kvadratmeter ökar pH-nivån. Dessutom lägger vitmossa torv eller matjord för att berika gräsodling jord som du morän.

Rensning och Befruktning

Den växande gräs process dessutom innebär att ta bort skräp från ytan av jorden. Plocka upp stenar eller kvistar på marken, och använda baksidan av en kratta för att jämna marken ut så att det är nivån. Lägg sedan till en förrätt gödsel till din jord som har långsam frisättning granulat, frigör näringsämnen i flera veckor. Applicera gödselmedel med en hastighet av 2 pounds av kväve per 1000 kvadratmeter före sprutning området med vatten försiktigt så att jorden lägger sig.

Sådd

Spridning frön jämnt över jorden är avgörande för att säkerställa att dina gräs plantor utvecklas på rätt sätt och inte kväva varandra under gräset växande process. Använd en handspridare eller tappa spridare för att sprida fröna enligt anvisningarna på dina utsäde paket. Sedan täcka fröna med 1/4 tum av jorden med en kratta. Sprid 2/1 av fröna i en riktning och den andra 1/2 i den riktning som bildar en rät vinkel mot den första satsen.

Mulching och Watering

Placera kompost t.ex. halm ovanpå din jord för att hjälpa jorden behålla fukt och skydda gräsfrön från utetemperatur. Lämna ca 1 tum av öppna ytor av marken som du sprida kompost för att säkerställa tillräckligt med ljus och luft når fröna. Ge ditt gräsfrö vatten varje dag, vattna jorden försiktigt men djupt. Du bör se gräs växa i ungefär tre veckor. När gräset når ca 2 inches till 3 inches tall, ge det bara en tum av vatten i veckan.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com