Avstånd av en Pipe Router Snake Rengöring

Avstånd av en Pipe Router Snake Rengöring

Pipe router orm rengöring avlägsnar träskor och skräp från avloppssystem. Röret orm, även hänvisad till som en matarskruv, kan täcka avstånd upp till 100 fot. Avståndet av röret ormen beror på vilken typ av system det används för.

Avstånd

De flesta rör orm städutrustning varierar från 15 meter till 100 meter. Den 15-fots röret orm används för att rensa blockeringar nära dräneringsöppningen eller i toaletten. Den 50-fots pipe orm rensar långa dräneringssystem. Längre pipe ormar, såsom 100-fots pipe orm, används av yrkesverksamma inom bostäder och kommersiella byggnader.

Typer

Pipe ormar är i allmänhet manuella eller elektriska. Den manuella Röret ormen drivs genom att vrida två handtag för att manövrera orm genom avloppssystemet. Den elektriska pipe ormen drivs av ett verktyg, som liknar en elektrisk borrmaskin, som manövrerar ormen genom avloppssystemet.

Så fungerar det

Pipe ormar är tillverkade av flexibel metall med en korkskruv formad ände, som griper tag och manipulerar blockeringar för att ta bort dem. När ormen träffar en blockering, ibland krävs det att vända och flytta den flexibla metall framåt igen.

Köp eller hyra

Pipe ormar är det vanligaste verktyget som används av rörmokare, och de kan köpas eller hyras på de flesta byggvaruhus. VVS leverantörer har ofta ett större urval av röran ormar. Kostnaden varierar beroende på en orm längd och typ.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com