Green Home Building och naturmaterial

Green Home Building och naturmaterial

Det finns många byggmaterial finns idag som stödjer en hållbar och miljövänlig livsstil. Några gröna hem-byggmaterial involverar lite mer än halm, smuts och vatten.

Straw Bale

Halmbalshus använder organiska biprodukter kvar från bearbetning sädeskorn. Jämfört med trä är halm bal konstruktion oftast billigare och ger större motstånd mot skador från skadedjur och eld eftersom det är en mycket kompakt material som hämmar förbränningen. Det är också ett hållbart exempel på gröna hem skapande initiativ, eftersom materialet kan göras i en enda säsong.

Kirei Board

Kirei styrelse består av återvunna stjälkar av sorghum, ett gräs som odlas i norra Kina som en spannmålsgröda och runt om i världen som boskap foder. Kirei kortet används som golv, väggpaneler eller skåp.

Clay Tile Roofing

Clay kakel kräver minimalt underhåll och är resistent mot de följder av eld och vind. Eftersom hagel allvarligt kan skada lera kakel, detta material är kanske inte lämplig för användning i vissa klimat.

Adobe Flooring

Adobe, som består av en blandning av fin lera, sand, halm och vatten, hälls över en undergolv av packad grus och sand, en process liknande hälla och utjämning betong. Men till skillnad från betong, kan adobe golv ta veckor att helt bota.

Cellulosa Isolering

Blåst cellulosaisolering består av återvunnet tidningspapper. Ammoniumsulfat tillsätts som ett brandhindrande medel, såväl som borater för att avskräcka skadedjur.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com