Dekorera Idéer för utomhusbruk

Dekorera Idéer för utomhusbruk

Det är dags att dekorera dina utomhus. Det finns ingen anledning att spendera pengar på gräsmatta dekorationer. Utnyttja vänster över färg, gamla rätter och andra objekt, och återanvända dem i utomhus dekorationer. Tillbringa helgen skapar utomhus dekorationer för din trädgård. Familj och vänner kommer att bli förvånad över vad du har skapat från repurposed objekt runt ditt hem.

Terra-Cotta Krukor

Om du har terrakotta krukor, måla dem dekorativt och placera dem runt din gräsmatta, däck och uteplats. Välj färgglada färg som du har kvarleva från ett annat projekt. Att använda överbliven färg är ett enkelt sätt att göra en dekorativ utomhus objekt. Om du inte har växter planterade i dina terrakotta krukor, butiks gräsmatta poster i dem för enkel åtkomst, såsom bugg spray.

Luminaries

Återvinn dina aluminiumburkar och glasburkar i utomhus dekorationer. Peta hål i plåtburkar med en skruvmejsel och binda en sträng genom toppen av burken. Häng burkarna på trädgrenar och placera ett litet ljus i dem. Tända ljusen på natten dekorativt pryder din trädgård samtidigt som ljuset. Placera en liten mängd sand i botten av glasburkar och placera små ljus på sanden. Kantar glasburkar på dina däck, uteplats eller gångväg, och tända ljus på natten.

Bird

Om du har en stor samling av birdhouses eller andra utomhus dekorativa föremål, hänga dem på ett staket. Gruppera objekt tillsammans på ett sätt som liknar en krans. Birdhouses, pinwheels och termometrar fungerar bra för denna utomhus dekorativa objekt. Visar en samling av föremål på ditt staket granar upp en kal staket, och skapar en konversation stycke för när vänner och grannar besöka som några av dina favoritobjekt visas för dem att se.

Bench

Rada upp tre eller fyra armless utomhus stolar du för tillfället inte använder. Måla en stor bit av skrot trä med överblivna trä färg. Placera målade bit skrot trä ovanpå platser på stolarna för att skapa säte utomhus bänk. Placera ett objekt som en målad terrakotta kruka i ena änden av bänken som en extra dekorativ touch.

Garden Dish Tower

Kontrollera ditt hem och garage för gamla rätter som du inte använder något mer för att skapa en dekorativ trädgård maträtt torn. Stapla rätter höga i din trädgård för att skapa tornet. Ordna disken till den mest tilltalande och robust placering, och fäst dem med en limpistol och limstift. Om du placerar en skål på toppen av skålen tornet, kan du skapa ett fågelbad för din trädgård.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com