Kan du ansöka Stucco till en Wood Wall Med ståltrådsnät?

Kan du ansöka Stucco till en Wood Wall Med ståltrådsnät?

Installera stuckatur är en flerstegsprocess som innefattar tillämpningen av stuck först efter de nödvändiga förberedande steg har följts. Metallnät är en integrerad del av stuck processen, eftersom det ger stuck med något att binda till - annars stuck skulle bara falla av väggen. Om du ansöker stuckatur till en trä vägg, innefattar trådnät för en korrekt installation.

Vägg Stabilitet

Det första steget för att installera stuckatur över trä väggar är att säkerställa den strukturella integriteten hos träet självt. Alla av paneler måste vara fast förankrade med skruv eller spik, och alla lösa delar måste fästas. Dessutom bör alla ruttnade sektioner bytas så att ett fast baslager tillhandahålls för stuckatur. Det bör inte finnas några hålrum i hela väggytan.

Tjära Papper

Tar papper måste installeras mellan trådnät och träet. Papperet fungerar som en fuktbarriär mellan nätet och träet, och ger en ytterligare yta för stuckatur att montera till. Plastfolie är inte en godtagbar fuktspärr eftersom stuckatur inte kommer att vidhäfta till plasten.

Wire Mesh

Trådnät är en viktig del av stuck processen. Precis som alla blocket väggen behöver metallarmeringsjärn installeras i väggen för strukturstöd behöver stuckatur stöd av trådnät för att hålla den från att knäcka och ge den en fast yta för limning. Medan tjärpapp bakom mask hjälper, det är trådnätet i sig som är uppsatt på papperet och träpanel bakom den för stöd av stuck finish.

Stuck Tillämpning

Smoothing stuckatur direkt över en träyta utan trådnät skulle resultera i stuck sprickbildning av och falla av muren inom månader, om inte veckor. När man tillämpar stuck på väggen, tvinga stuck genom luckorna i trådnät och också täcka den med ett skikt av lera, så att mask går genom centrum av stuck lager ovanpå trä- och tjära papper.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com