Små köks Arrange Organisation app

Små köks Arrange Organisation app

Tiny kök kan vara ett irritationsmoment för lägenhetsinvånare som regelbundet laga sin egen mat. Om din lilla köket saknar fortfarande utrymme efter eliminering utnyttjade redskap och apparater, har du fortfarande alternativ för att göra ditt kök mer utrymme effektivare. Några billiga tweaks, i form av out-of-the-way rack och dolda hyllor, kan göra ditt kök mycket mer användarvänligt.

Utnyttja Backsplash

Den backsplash, eller väggområdet mellan bänkskiva och skåp, ofta dekorerade med kakel och inte utnyttjas av praktiska eller effektiva ändamål. När köksutrymmet är begränsat, försök att installera ett redskap rack längs med din backsplash. Hängande mest, eller alla, av dina köksredskap på detta sätt gör för enkel åtkomst under tillagning och frigör värdefull låda utrymme. Ett annat alternativ för backsplash är att montera en magnetiserad metallband för att hålla bestick och andra metallredskap.

Vägg- eller takmonterade pot rack

Vägg- och takmonterade potten rack gå en lång väg att frigöra skåp utrymme för dina andra nödvändigheter. Takmonterade hängande pot rack är ett särskilt bra val för små kök med en högre än genomsnittet tak på mer än nio meter. Om ditt kök är utrymmes utmanas, prova ett rack som monteras i hörnet för att hålla små grytor och kastruller.

Maximera skåp utrymme

Installera hyllor på ryggen av dina skåp dörrar kan öka lagringskapaciteten. Ytterligare inuti dörrhyllorna är särskilt användbara för smala, trånga skafferi skåp som inte kan hålla många boxed eller konserver. Ett annat sätt att maximera skåp utrymme är att installera en svängbar Lazy Susan i ett hörnskåp, som har den extra fördelen av att göra saker i baksidan av din hörnskåp lätt att komma åt.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com