Hur man installerar keramiska plattor på en Sink

Hur man installerar keramiska plattor på en Sink

Ingenting kan klä upp ett badrum bänkskiva bättre än keramiska plattor. Installera kakel under och runt ditt badrum sink kommer inte bara tillföra värde och skönhet till ditt hem, men kakel skapar en enkel att rengöra och vattentätt underlag runt sink.

Installera kakel runt ditt badrum handfat kräver viss planering och tålamod, men eftersom det är en ganska liten yta, är den initiala kostnaden låg, och det här är ett bra ställe att lära sig hur man installerar keramiska plattor.

Instruktioner


Framställning

•  Ta diskhon. Vrid både varma och kalla vatten matarledningar utanför under diskbänken. Lossa muttern på dräneringsröret samt på båda matarledningar. Skruva några klämmor som kan hålla diskbänken till bänkskiva. Lyft diskhon ut ur hålet och ställ den åt sidan.

•  Rengör alla täta eller spackel från runt där du tog bort handfatet. Rengör bänkskivan med en bra tunga rengöringsmedel för att ta bort eventuella oljor eller tvål avskum. Skrapa upp ytan med tungt sandpapper eller en stålborste.

•  Lägg ut plattan. Innan sprider lim, lägg ut kaklet från han framför att planera hur plattan kommer se ut som installeras. Du vill också minimera nedskärningar runt sink hålet och på baksidan av disken. Om du använder kakelplattor i framkant, inkludera dem i din testlayout. Om du kommer att trimma kanten i trä, sedan placera kakel jäms med framkant disken.

Installation

•  Sprid lim (typ II vattenresistent lim) över ytan av disken med tandspackel. Använda den platta sidan av spackel, trycker limmet in i ytan på disken. Använd sedan den skårade sida för att täcka räknaren med små åsar av limmet. Om disken är mycket stor, inte sprider mer lim än du kan täcka in ungefär tjugo minuter.

•  Efter den plan du gjort tidigare, lägga ut hela brickor på disken. Tryck in dem i limmet med hjälp av en liten vridrörelse. Lägg ut och markera de nedskärningar som du behöver för att göra. Gör figursågning längs diskbänken hålet med kakel skärmklipp. Gör de raka snitt längs baksidan av disken med hjälp av kakel skärmaskin. Med rent vatten och en svamp, försiktigt tvätta överflödigt lim från kakel.

•  När limmet har satt, använd injekteringsbruk pad att sprida injekteringsbruk över kakel. Tryck fast injekteringsbruk i lederna, vilket gör att de är fulla. Använda kanten av injekteringsbruk dynan, dra diagonalt över fogarna för att avlägsna överskott injekteringsbruk. Med rent vatten och en svamp, försiktigt tvätta överskotts injekteringsbruk från ytan av plattan. När bruket har torkat, kommer det att finnas en lätt dimma av injekteringsbruk på kakel, som kan poleras bort med en ren trasa.

Tips och varningar


  • Har någon i affären där du köper eller hyr dina verktyg för att visa dig hur man skär kakel. Det är enkelt, men kräver rätt teknik.
  • Skapa en balans i plattans storlek. För liten ser upptagen och har för mycket injekteringsbruk område. Alltför stort kommer att vara svårare att lägga ut och skära.
  • Om det kompletterar kakel och inredning, välja en icke-vit fogmassa. Det kommer att dölja smuts och fläckar och vara lättare att hålla ren.
  • Det finns många märken av kakel inställning lim, men de i princip finns i två typer, typ I och typ II. Se till att du får typ II. Det är starkare och mer vattentålig.
  • Vänta minst 24 timmar innan du byter diskhon.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com