Connecticut byggnormer för Trappor och räcken

Connecticut byggnormer för Trappor och räcken

Tillståndet för Connecticut s byggnormer för trappor och räcken styr höjden, lutning, styrka och andra detaljer som påverkar säkerheten för trappor och räcken i både hus och kommersiella byggnader. Om du planerar att renovera eller reparera en trappa eller ledstång, kommer de byggnormer berätta vad du ska tänka och vad man ska undvika.

Grundläggande krav

Trappor i Connecticut byggnader ska ha ledstänger. Ledstänger behöver inte vara av brandsäkra material så länge de tar upp mindre än 10 procent av väggutrymmet.

Räcken

Ledstänger får sticka ut mer än 4-1 / 2 inches från väggen, enligt den Connecticut Building Code. De måste kunna motstå minst 50 pounds av kraft som anbringas från alla riktningar. Endast en ledstång är nödvändigt i ett enfamiljshus; emellertid bör räcken placeras på båda sidor av en trappa i en kommersiell byggnad.

Trappa

Stair riser måste vara mellan 4 och 7 inches hög, och djupet av varje steg kan inte vara mindre än 11 ​​inches. Den "nosing" eller överhäng av ett steg över dess utbyggnad, inte kan vara mer än 3/4 tum i bredd. Trappor skall vara stadigt fastsatt i byggnaden. Använda tånaglar eller spik för att fästa trappan är förbjudet eftersom vikten av personer som använder trappan kan orsaka dessa fästen som ska dras loss.

Undantag

Däck, uteplatser och gångbanor med bara ett steg behöver inte ha ledstänger. Detta inkluderar enstaka trappsteg upp till entrén av en byggnad. Likaså gör privata hem och bed and breakfast med områden som innefattar endast ett steg, till exempel ett enda steg mellan kök och vardagsrum, inte ha ledstänger för den enda trappa.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com