Hur man tar bort Wet silikon täta Det kommer inte att torka

Om du har ockuperat ett hem för flera år eller köpte ett befintligt hem, kommer en tid då täta måste tas bort och ersättas. Om rummet som behöver recaulking är badrummet, kan det vara en balansgång att undvika att använda rummet tills täta är torr. Beroende på din klimatet i och utanför hemmet, kan täta torka i några minuter eller dagar. Om du har caulked ett område på ditt hem med silikon täta och det kommer inte att torka, kan du ta bort silikon täta och prova en snabbare tork täta som är mer lämpade för ditt hem klimat.

Instruktioner

•  Placera ett täta borttagningsverktyg eller plast spackel i nederkant av täta och arbeta under täta linjen.

•  Tryck verktyget eller spackel framåt längs täta linjen, lyfta täta från ytan. Om du inte kan lyfta täta med verktyget avlägsnas eller spackel, kan du använda ett rakblad, men vara mycket noga med att inte skrapa på ytan av något än kan inte vara lätt repareras, till exempel badkar eller kakel.

•  Rengör området noggrant med tvättsprit innan recaulking. Överväg att använda en akryl täta nästa gång som det fungerar bättre i torra klimat.

Tips och varningar


  • Överväg att försöka torka täta innan du tar bort den. Tekniskt, silikon täta härdar snarare än torkar och det kräver fukt i luften att göra detta. Om du bor i ett område med särskilt torrt klimat, överväga att placera en luftfuktare i rummet och stänga dörren för en dag för att påskynda torkningen av täta.
  • Snabba tork fogmassor är förmodligen tillgängliga på ditt hem förbättring butik. Fråga en butik anställd för att hjälpa dig att välja rätt täta för jobbet.
  • Det är nästan omöjligt att ta bort täta från kläder, så var försiktig när du använder täta.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com