Hur att dekorera med Futons

En futon är ofta som ett studentrum eller högskola lägenhet häftklammer. Emellertid har dessa mångsidiga möbler kommit långt under de senaste åren. Numera kan futon köpas i en mängd olika former, storlekar och utföranden som gör att de passar bra in praktiskt taget alla rum i huset eller ens utomhus. Om du funderar på att lägga till en futon till din samling av möbler, kan du vara intresserad av några användbara tips om hur man passar detta unika objekt i ditt totala inredning.

Instruktioner


Hur att dekorera med Futons

•  Använd rummet du planerar att placera din futon i som en guide för den typ av ram som du väljer. Du kommer troligen inte ha ett metallbaserat futon i vardagsrummet, och ett fint trä-inramade futon kommer förmodligen inte se rätt i ett barns lekrum. Dessutom anser de andra möbler i rummet där du tänker placera din futon. Om du har sandelträ färgade bokhyllor och bord slut, skulle det vara klokt för dig att köpa en futon med sandelträ färgad ram för att samordna alla dina pjäser.

•  Välj ett omslag för din futon som samordnar med inredningen i ditt hem och är lämplig för de individer som kommer att använda den. Futon omfattar kommer i en mängd olika material och mönster som skulle kunna matcha upp med nästan alla redan befintliga hem dekorativa stil. Ta ett färgprov från ditt hem för att hjälpa dig välja den mest passande skydd för din futon. Till exempel, om du har en kudde från en annan möbel, en färgruta av tyg från en gardin eller ett färgprov på din vägg färg, ta med dessa objekt med dig till futon butik för att vara säker på omslaget koordinater. Dessutom väljer en cover tålig nog att hantera de personer som använder den. En fläck-resistent eller lätt tvättas omslag kommer att vara mest lämplig för en futon som barn eller djur kommer att använda.

•  Accent din futon med kuddar eller en filt att lägga ännu mer av ett dekorativt element. Om du väljer en enfärgad skydd för din futon, plocka kuddar som har en kontrasterande färg eller innehåller ett mönster som samordnar med andra färger i rummet.

•  Ändra ut din futon täcka och kuddar så ofta du vill skapa olika dekorativa stilar.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com