Hur Wood Trim en Kakel- Vanity

By Urmila

Hur Wood Trim en Kakel- Vanity

Klinker fåfänglighet oftast trimmas med samma kakel som används på den totala fåfänga, men det är inte det enda material som kan användas längs kanterna. Trä fungerar också som trim för fåfänglighet och smälter väl in i keramik och natursten kakel eftersom du kan färga träet en mängd olika nyanser för att ge den perfekta färgen för att matcha eller kontras resten av fåfänga.

Kakel Först Wood Second

Eftersom kakel innebär alltid murbruk i gjutningen, samt installationen om thinset och inte kitt används, kan du inte installera ved samtidigt som kakel. Detta beror på att vattnet i morteln påverkar träet. Istället måste du installera kakel först och kom ihåg att lämna utrymme för träet trim som ska installeras i efterhand. Sedan, när plattan är injekteras har murbruket torkat och fukt är inte längre en fråga, installera trä trim.

Avslutning

De allra flesta av er efterarbete bör ske innan träet är installerad. Detta för att undvika skador på kakel installation. Ljus touch-ups kan göras efter installationen, till exempel slipning ner trä spackel täcker spikhål, men majoriteten av din slipning, färgning och efterbehandling bör göras i god tid före trä trim installeras. Därifrån Ita € ™ SA enkel sak att installera trä och utför och slutliga touch-ups på vägen ut.

Installation

Kom ihåg att trä, liksom kakel installationer, andas med vädret. Varmare väder lika expansion medan kallare väder är lika kontraktion av material. Låt alltid minst 1/8-tums klyftan mellan några bitar av trä trim och kakel själv. Om du inte tillåter detta gap och träet expanderar under sommarmånaderna, händer en av två saker. Träet eller kakel dyker upp från fåfänga, eller träet självt spännen under trycket av expansionen, sprickbildning i träet och skevhet det. Använd lämplig lim eller konstruktion lim samt avsluta naglar att installera trä, sedan täcka hålen med trä kitt. Om det behövs, sand spacklet ner, trots att torka av den jäms med fingret under första ansökan är i allmänhet tillräcklig.

Drevning

Injekteringsbruk aldrig skarven mellan trä trim och kakel. Detta faller återigen tillbaka till den expansion som sker under de varmare månaderna, liksom kontraktion under kallare månader. Grout småningom sprickor ut från expansion och kontraktion. Använd i stället en färgad fogtätning som matchar injekteringsbruk färgen på kakel sig att blanda trim i kakel installation och hålla lederna spricker ut under åren.

Comments

Relaterade artiklar